Fatih Terim'den sürpriz karar! Mbaye Diagne, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu...

Rizespor galibiyeti sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den sürpriz bir karar çıktı. Tecrübeli teknik adam, zorlu deplasmanda attığı 2 golle harikalar yaratan Mostafa Mohamed ve galibiyet golünde başrol oynayan Mbaye Diagne'den daha fazla yararlanma kararı aldı. Sezon başında taraftarları en çok heyecanlandıran transfer olan ve Diagne'den formayı kapan Halil Dervişoğlu ise yardımcı forvet rolüne soyunacak. İşte detaylar…

Sabah

Çaykur Rizespor'u 90+11'de attığı golle 3-2 yenerek hayat bulan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'den radikal kararlar çıktı. Tecrübeli teknik adam, Karadeniz ekibine karşı 2 gol atan ve oynadığı oyunla alkış toplayan Mostafa Mohamed ve son golde başrol oynayan Mbaye Diagne'den daha fazla yararlanma kararı aldı.

FATİH TERİM'DEN HALİL DERVİŞOĞLU KARARI

İç saha maçlarında ileri uçta Mbaye Diagne'ye görev vermeyi düşünen Fatih Terim, deplasmanda ise Mostafa Mohamed'i tek forvet olarak sahaya sürecek. Sezon başında taraftarları en çok heyecanlandıran transferlerden olan Halil Dervişoğlu ise birinci forvetten yardımcı forvete çekilecek ve Diagne-Mohamed ikilisini tamamlayan isim olacak.