Fatih Terim'den Radamel Falcao sorusuna sert cevap

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın St. Johnstone'a konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Terim, Radamel Falcao sorusuna sitemkar bir cevap verdi.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"Yarın kalede İsmail Çipe oynayacak.

Sürekli Falcao'yu soruyorsunuz. Ben de ısrarla cevap veriyorum. Kadroda yoksa, bir sebebi vardır. Sebep demeyelim, teknik bir karar diyelim. Bu daha doğru olur.

St. Johnstone'un performansı beni şaşırtmadı. Maçın nasıl geçeceğini de söylemiştim. İkinci yarının başındaki kırmızı kart oyunun şeklini değiştirdi. Maç öncesi düşüncelerimde yanılmadığımı gördüm. Çok mücadele eden, temaslı oyunu çok iyi oynayan bir takım.

Böyle maçların anahtarı ilk 10-15 dakikadır. Biz o süre içinde 2-3 net pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik. Onları değerlendirseydik buraya farklı bir avantajla gelebilirdik.

İskoçya, İngiltere, İrlanda, Galler... Buralarda çok maç oynadım. Ateşli bir taraftar olacağını biliyorum. Buna da alışkınız.

Bir tek biz full kapasite oynayamıyoruz. İnşallah biz de bir gün full kapasite oynarız. Bizim lehimize olacak bazı şeyler bizde yok.

40 derecelerden geldik burada yağmur yağıyor. İnsanı şaşırtacak bir farklılık var. Böyle değişikliklerde insanın vücudu da şaşırır. Hiç de kolay olmayacak. Yağmurlu havada, serin havada oynamak çok değil ama iklim farklılığında oynamak inşallah bizi çok etkilemez."

VAN AANHOLT'UN AÇIKLAMALARI

Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt, St. Johnstone karşısında iyi bir oyunla turu geçmek istediklerini dile getirdi.

Van Aanholt, maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Takıma iyi uyum sağladığımı düşünüyorum. Fizik olarak da iyi durumdayım. Yarınki maça hazırım ve dört gözle bekliyorum. İlk maça göre farklı olacak. Nasıl oynadıklarını biliyoruz. Biz kendi oyunumuzu oynayıp, turu geçmek istiyoruz. Mücadele gücü yüksek bir rakibe karşı oynayacağız. Zor bir maç olacağını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.