Fatih Terim'den özel talimat: Seri'yi kiralayın

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tecrübeli orta saha oyuncusu Seri ile devam etmek istiyor. Sarı-Kırmızılı takımın hocası, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera hariç herkesin satılabileceğini ifade etmişti. Kiralıklardan da sadece Seri için adım atılmasını talep etti. Fulham'la temaslar başladı.

AKŞAM

2 yıl üst üste şampiyonluğun ardından bu sezon G.Saray için işler yolunda gitmedi. Sezona kötü başlayan Sarı-Kırmızılılar, sonrasında toparlansa da bu kez de pandemiye takıldı. Lige verilen ara sonrası SarıKırmızılılar tek bir maç bile kazanamadı. Birçok futbolcusunun performansından memnun olmayan Terim, bundan bir süre önce yönetimle görüşmüştü. Takımda Muslera hariç herkesin satılabileceğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, bir ismi daha ön plana çıkardı.

TFF Başkanı Özdemir'den eleştirilere AKŞAM aracılığıyla yanıt: 11 yabancıya 'Evet' diyemem

KALMAYA SICAK BAKIYOR

Sezon başında Fulham’dan kiralanan ve adam eksikliği sebebiyle “ön libero” mevkisine kaydırılan Seri’den çok memnun olan Fatih Terim, tecrübeli orta saha oyuncusunun 1 sezon daha kiralanmasını istedi. Fulham Kulübü’yle görüşmeler başladı. Alınan bilgilere göre; taraflar arasındaki ilk temaslar olumlu geçti. Seri’nin de Galatasaray’da kalmak istemesi, Aslan’ın elini güçlendirdi. Kısa süre içerisinde bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor

Mariano'nun menajeri duyurdu: Süper Lig'den talipler var

MBAYE DİAGNE DENENECEK 

Geçirdiği ağır sakatlık sonrasında sezonu kapatan Andone ve yine sık sık sakatlanan Mario Lemina konusunda adım atılmayacak. Sol bek Saracchi’nin kiralık sözleşmesi önümüzdeki sezon da devam ediyor. Bu sebeple takımda kalacak. Andone’nin ayrılığı sonrasında Fatih Terim, Diagne’yi sezon başı hazırlık kampında deneyecek. Başarılı çalıştırıcı, Senegalli forvetin formundan memnun kalırsa, önümüzdeki sezon kadro derinliği içerisindeki yerini alacak.

Yabancı kuralı geldi, Caner ve Gökhan kıymete bindi