Fatih Terim'den Ozan Kabak bombası! Milli yıldızı alıp geliyor

Fatih Terim, Galatasaray'a Ozan Kabak'la birlikte dönüyor... Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde teknik direktörlüğe geri dönmesi beklenen Fatih Terim, transfer planını da şimdiden yaptı. İmparator, Ozan Kabak'ı yeniden Galatasaray'a kazandırmayı kafasına koydu.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi çifte sevinç: Fatih Terim ve Ozan Kabak geri dönüyor... Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde takımın başına geri getirmeyi düşündüğü Fatih Terim'in, Milli stoper ve eski öğrencisi olan Ozan Kabak'ı da takıma kazandırması bekleniyor.

FATİH TERİM OZAN KABAK'LA DÖNÜYOR

Fatih Terim'in Türk futboluna armağan ettiği ve yüksek bir bonservis bedeliyle Almanya'ya transfer olan Ozan Kabak, sonrasında kiralık olarak gittiği Liverpool ve Norwich City'de aradığını bulamadı. Schalke 04'e geri dönmeye hazırlanan Ozan'a, Fatih Terim'den mesaj gittiği ve "Acele etme, Galatasaray'a dönebiliriz" dediği iddia edildi.

MARCAO'NUN PARASIYLA GELECEK

Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen ve yüksek bir bonservis ücreti kazandırması planlanan Marcao'dan gelecek ücretle Ozan Kabak'ın bonservisinin çıkabileceği konuşuluyor. Fatih Terim her ne kadar Marcao ve Nelsson ikilisini bozmak istemese de, Brezilyalı stoperin ayrılması durumunda gerçekleşmesi muhtemel planın bu olması bekleniyor.