Fatih Terim'den olay sözler: Seni bu performansla kimse istemez

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Trabzonspor maçı sonrası Mostafa Mohamed ile özel bir görüşme yaptığı ve oyuncuyu sert bir dille uyardığı iddia edildi. Fatih Terim'in Mostafa Mohamed'e “Fransa'da ya da Premier Lig'de oynamak istiyorsan sana söylediklerimi yapmalısın yoksa buradan gideceğin takım Zamalek olacak. Seni bu performansınla kimse istemez” dediği öne sürüldü.

Mynet

TERİM'İN HEDEFİNDEKİ İSİMLER ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-2 sona eren Trabzonspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler" ifadelerini kullanmıştı. Fatih Terim'in bu sözleri Mostafa Mohamed, Ryan Babel, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı ve Fatih Öztürk için söylediği iddia edildi.

"BU PERFORMANSLA ZAMALEK'E DÖNERSİN"

Hatta Fatih Terim'in Trabzonspor maçı sonrası –Bordeaux'ya transferi son anda yatan- Mostafa Mohamed ile bir görüşme yaptığı ve oyuncuya "Fransa'da ya da Premier Lig'de oynamak istiyorsan sana söylediklerimi yapmalısın yoksa buradan gideceğin takım Zamalek olacak. Seni bu performansınla kimse istemez" dediği iddia edildi.