Fatih Terim'den Mostafa Mohamed, Yedlin ve Feghouli kararı! Dün açıklamıştı

Son dakika haberleri… Galatasaray'da 3-0'lık Kayserispor yenilgisinin şoku yaşanırken teknik direktör Fatih Terim takımdaki bazı isimlerin biletini kesti. Maç sonrası ‘Bazı oyuncuların formayı devretme vakti geldi' diyen Fatih Terim'in kastettiği isimlerin Mostafa Mohamed, DeAndre Yedlin ve Sofiane Feghouli olduğu ortaya çıktı.

aksam.com.tr

Galatasaray'da farklı Kayserispor mağlubiyetinin şoku yaşanırken teknik direktör Fatih Terim kadroda radikal değişiklikler yapma kararı aldı. Maç sonrası 'Bazı oyuncuların formayı devretme vakti geldi' diyen Fatih Terim'in faturayı kestiği isimler ortaya çıktı.

1-MOSTAFA MOHAMED

Galatasaray kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Mostafa Mohamed ardından yaşadığı sert düşüşle dikkat çekiyor. Galatasaray, özel hayatıyla gündemden düşmeyen Mostafa Mohamed'in bonservisini almayı artık düşünmüyor. Cimbom, Mostafa Mohamed'in 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

2-DEANDRE YEDLIN

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Newcastle United'dan büyük umutlarla transfer ettiği DeAndre Yedlin, bir türlü bekleneni veremedi. Sacha Boey'un sakatlığının ardından sağ bekte forma şansı bulan Yedlin, Boey'un geri dönmesiyle yedek kulübesine hapsolacak. Galatasaray 2 yıl daha sözleşmesi bulunan DeAndre Yedlin için devre arasında gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

3-SOFIANE FEGHOULI

Kayserispor maçında yokları oynayan isimlerden biri de Sofiane Feghouli'ydi. Galatasaray'ın uzun süre verim alamadığı Sofiane Feghouli, 4-2'lik St. Johnstone maçında harikalar yaratmış ve Fatih Terim kendisi için "Demek ki Feghouli ile biraz konuşmamız gerekiyormuş. Uzun zaman sonra bir sohbetimiz oldu. Feghouli'yi kazanırsak kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullanmıştı ancak Feghouli kendisine verilen şansları değerlendiremedi ve yeniden gözden düştü. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yüksek maliyetli Sofiane Feghouli için devre arasında gelecek olası bir teklifi değerlendirmek istiyor.

DIAGNE DE GÖZDEN ÇIKARILDI

Öte yandan disiplinsiz tavırları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Mbaye Diagne de Galatasaray'ın gözden çıkardığı isimler arasında. Cimbom 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Diagne için gelecek her teklifi değerlendirmeye alacak.

RYAN BABEL DE GİDİCİ

Yine sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Ryan Babel de yol ayrımında. Teknik direktör Fatih Terim'in çok kez şans verdiği Ryan Babel, bu fırsatları değerlendiremedi. Özellikle Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çeken Ryan Babel'in sözleşmesi de sezon sonunda bitiyor. Galatasaray Ryan Babel ile devre arasında yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.