Fatih Terim'den kritik rotasyon: Galatasaray'ın 3 yıldızına Marsilya kesiği

Göztepe'yi 2-1 yenerek nefes alan Galatasaray'da Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü deplasmanda karşılaşacakları Marsilya maçında takıma 3 kesik atacak.

Aksam.com.tr

Süper Lig'de Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek 4 maç aradan sonra galibiyetle tanışan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Marsilya maçında takıma 3 kesik atacak.

1- CHRISTIAN LUYINDAMA

Göztepe maçında yine tel tel dökülen Christian Luyindama, İzmir ekibinin attığı ilk gol öncesi topu kaptıran isim olmuştu. Luyindama ilk yarının son düdüğüyle taraftarların bir kısmı tarafından protesto edilmişti. Marsilya maçında Luyindama'nın yerine Marcao'nun oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

2- SOFIANE FEGHOULI

Fatih Terim tarafından bu sezon birçok kez şans verilen Sofiane Feghouli, Göztepe maçında da kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Göztepe maçının ikinci yarısında yerini Mbaye Diagne'ye bırakan Feghouli'nin Marsilya maçına yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

3- HALİL DERVİŞOĞLU

Göztepe maçının ardından Mbaye Diagne ve Mustafa Muhammed'e daha fazla forma şansı vereceğini dile getiren Fatih Terim, "Diagne daha çok şans alacak. İnşallah aldıkça da daha iyi oynayacak. Onlara daha fazla şans vermek istiyorum. Mustafa da Diagne de olacaktır." açıklamasını yapmıştı. Fatih Terim'in fizik gücünün yüksek olacağı Marsilya maçında Diagne ile başlayacağı Florya'da konuşuluyor.