Fatih Terim'den 'yabancı' göndermesi: Burada İstiklal Marşı'nı okuyan 9 oyuncumuz vardı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4-2 kaybettikleri Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, “Maçın analizi bir tarafa son 4'e kaldığımız için mutluyuz. Futbol ciddi bir oyun ve bunu en iyi de futbolcuların bilmesi gerekir. Skor 2-0 olunca futbolcularım sanırım turu geçtiğini sandı” dedi.

İSTİKLAL MARŞI GÖNDERMESİ

Galatasaray'ın bazı maçlara 11 yabancı futbolcuyla çıkmasının ardından ‘İstiklal Marşı okuyacak oyuncu yok’ yorumlarına gönderme yapan Fatih Terim, "Konuşulacak konu, burada İstiklal Marşı'nı okuyan 9 oyuncumuz vardı, mevzu onu yapmaktı." ifadelerini kullandı.

"ALLAH, HATAYSPOR'UN YARDIMCISI OLSUN"

Zemine de vurgu yapan tecrübeli teknik adam, “Hatayspor'u tebrik ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Hatayspor'un Allah yardımcısı olsun. Böyle bir sahada sürekli oynamak kolay değil. Bazı oyuncularımızı dinlendirdiğim için çok mutluyum. Ama oynayan oyuncuların da bunun bilincinde olması gerekiyordu” şeklinde konuştu.

"SABAH 8'DE DE OYNARIZ"

Son olarak Süper Lig'de BB Erzurumspor'a konuk olacak Galatasaray'ın maçın başlama saati hakkında yaptığı girişimler hakkında da konuşan Terim, “Sakatlarımızın Erzurumspor maçına kadar iyileşeceğini sanmıyorum. Belki Diagne... Biz adaleti olmayan hiçbir şey için ağzımızı açmadık. Biz Ankara'da oynadık, bizden sonra Ankara'da oynamayan çok oldu. Biz sulu sahada oynadık, ağzımızı açmadık. Oyuncunun sağlık riskini taşımayı kimse istemez. Yoksa akşam 7, sabah 8, akşam 9, her saatte oynarız biz. Erzurum'da gece -13, -15 olabilir diyorlar” diyerek sözlerini noktaladı.