Fatih Terim zorla transfer ettirmişti! Galatasaray'a teklif yağıyor

Galatasaray'da dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in baskısıyla transfer edilen Alexandru Cicaldau'ya teklif yağıyor. Fatih Terim'in transfer edilmesini ısrarla istediği Cicaldau'ya İtalyan ekipleri bir bir talip olmaya devam ediyor.

Galatasaray'da Fatih Terim'in yoğun ısrarları sonucu transfer edilen Rumen yıldız Alexandru Cicaldau'ya adeta talip yağıyor. İtalyan ekiplerinin yoğun şekilde ilgilendiği oyuncuyla ilgili kararı yeni yönetim verecek.

FATİH TERİM ALDI, İTALYANLAR KAPIYOR

Romanya takımı Craiova'dan 6.5 milyon euro bonservis ücretiyle transfer edilen ve Fatih Terim'in alınması için birçok kez basın üzerinden mesaj gönderdiği Cicaldau, inişli çıkışlı grafiğiyle taraftar tarafından eleştirilere maruz kalmıştı. Galatasaray formasıyla 39 maça çıkan 24 yaşındaki orta saha, 4 gol 4 asistlik performans sergilerken, beklentilerin uzağında kaldı.

Rumen oyuncuya İtalyan ekipleri adeta kement atarken, Fiorentina ve Sampdoria Cicaldau için yönetimin kapısını çaldı. 11 Haziran'da gerçekleşecek seçim öncesi satış kararı vermekten kaçınan Burak Elmas yönetimi, kararı yeni seçilecek başkana bırakma kararı aldı. Cicaldau için son olarak Atalanta'nın da devreye girdiği ve cazip bir teklifle yeni yönetimin kapısını çalacağı iddia edildi.