Fatih Terim'den sürpriz karar geldi! Galatasaray sonrası...

Fatih Terim'den Galatasaray sonrası sürpriz karar. Everton da dahil birçok takımdan teklif alan Fatih Terim, sezon sonuna kadar takım çalıştırmama kararı aldı. Bodrum'da inzivaya çekilen Fatih Terim'in söz konusu kararı yakın çevresine paylaştığı öğrenildi.

Aksam.com.tr

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim, sarı-kırmızılılardaki 4. teknik direktörlük döneminde üst üste gelen başarısız sonuçların ardından kovulmuştu. Başkan Burak Elmas ile yaptığı toplantı sonrası 10 Ocak tarihinde görevine son verilen Fatih Terim'in takım çalıştırıp çalıştırmayacağı ise futbol kamuoyunda merak ediliyordu.

Edinilen bilgiye göre Terim'e birçok teklif gelmesine karşın tecrübeli hocanın son gelen teklifi de reddederek bu sezon takım çalıştırmayacağı, inzivaya çekildiği Bodrum'da kalmaya devam edeceği öğrenildi.

Fatih Terim, Galatasaray'da yaşanan ayrılık sonrası sosyal medya hesabından "Galatasaray'daki ilk imzam ve son imzam..." paylaşımını yapmış ve sarı-kırmızılılara teknik direktör olarak bir daha dönmeyeceğinin sinyalini vermişti.

Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu hakkında çok konuşulacak sözler; Fenerbahçe'de Ali Koç'a tarihi çağrı!

BOSNA HERSEK, FATİH TERİM'E 2 DEFA TALİP OLDU

Galatasaray'daki 4. döneminde 2 Süper Lig şampiyonluğu tadan Terim'e Mustafa Cengiz döneminde 2017 ve 2020 yıllarında Bosna Hersek Milli Takımı talip olmuştu.

2017 yılında Bosna Hersek Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasındaki görüşmelerde aracılık yapan Galatasaray'ın eski futbolcusu Tarık Hodzic, 2020 yılındaki ikinci görüşme sonrası yaptığı açıklamada Terim'in, Bosna Hersek Futbol Federasyonu'ndan resmi teklif beklediğini ifade etmiş, taraflar anlaşma sağlayamamıştı.

Domenec Torrent'ten Galatasaraylıları çıldırtan karar!

FATİH TERİM İÇİN EVERTON İDDİASI ÇOK KONUŞULDU

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Terim'in Everton Futbol Direktörü Marcel Brands'la görüştüğü ve Everton'ın başına geçeceği iddia edilmişti.

Haber o dönem Kolombiya basınında da ses getirirken "Goal Caracol", "Fatih Terim, Falcao'nun hocası olmaktan; James Rodriguez ve Yerry Mina'yı çalıştırmaya Everton'a gidiyor" başlıklı bir haber yaparak bu haberi okuyucularına duyurmuştu..

Son olarak ise Fatih Terim'in başkanlık için harekete geçtiği; hatta NEF Stadı'na yakın bir lokasyonda ofis tuttuğu iddiaları ortaya atılırken, deneyimli teknik adamın böyle bir girişiminin olmadığı ortaya çıkmıştı.

Arda Turan'dan 4 milyon liralık "Sevgililer Günü" jesti