Fatih Terim, skandal karşısında şaşkına döndü: Böylesini görmedim!

Fatih Terim dün gece Şampiyonlar Ligi finalindeki Liverpool-Real Madrid maçını yayıncı kuruluşta yorumladı. Stat dışındaki olaylar nedeniyle maçın 22:36'da başlaması Fatih Terim'i de şaşırtırken tecrübeli teknik adam, “Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Liverpool ile Real Madrid arasında oynana Şampiyonlar Ligi finalini yayıncı kuruluşta yorumladı. Maç boyunca yaptığı değerlendirmelerle sosyal medyada gündeme oturan Fatih Terim, mücadele öncesi saha dışında yaşanan olaylar sebebiyle maçın 36 dakika geç başlaması karşısında şaşkına döndü.

FATİH TERİM ŞAŞTI BU İŞE: HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR ŞEYE RASTLAMADIM

Dev finalin yorumcusu Fatih Terim, Paris'te organizasyon eksikliğini eleştirirken Türkiye hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Terim açıklamasında, ''Hayatım boyunca böyle bir şeye rastlamadım, görmedim. Bizim ülkemiz organizasyon olarak çok çok ileride. Biz bu organizasyonu çok güzel yaparız. Son anda yine vazgeçmezlerse. Çok daha güzel yaptık daha önce." ifadelerini kullandı.