Fatih Terim sessizliğini bozdu: Benfica'da önemli işler yaptı

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın eski çalıştırıcısı Fatih Terim, Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak olan FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off karşılaşması öncesi değerlendirmelerde bulundu. Terim, Başakşehir'in devre arasında kadrosuna kattığı Pizzi için ''Çok deneyimli bir oyuncu ve üst düzey oyuncu kumaşı var. Benfica'da önemli işler yaptı.'' dedi.

Ajansspor

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra basına konuşmayan Fatih Terim uzun bir aradan sonra Portekiz'in Record Gazetesi'ne açıklamalarda bulunarak yarın gece oynanacak olan Portekiz-Türkiye maçını değerlendirdi.

Fatih Terim "kumaşı çok iyi" demişti, Emre Belözoğlu fırsatı kaçırmadı

"ÖZEL BİR TÜRKİYE VAR"

Fatih Terim "Türkiye'nin işi zor. Ancak, Türkiye tarihi hep böyle zorlukları yenerek başarıya ulaştı. Büyük turnuvalardaki performansımıza bakınca orda olmayı hakeden bir takım olarak yer aldık. Türkiye olarak EURO 2000, 2002 Dünya Kupası ve EURO 2008'deki gösterdiğimiz performanslarımız yıllar geçse de herkesin aklında. Bu sefer özel bir Türkiye var ve birlikte çalışma fırsatı bulduğum oyuncular da kadroda yer alıyor.

Gedson Fernandes iddialı: Geri dönmek istiyorum

"BÜYÜK BİR COŞKUYLA TÜRKİYE'Yİ DESTEKLEYECEĞİM"

Dünyaca ünlü bir takım olan Portekiz'in play-off'lara dramatik bir şekilde geldikten sonra burada olmasına doğrusu üzüldüm. Ancak Perşembe akşamı oynanacak olan Portekiz ile Türkiye arasındaki maçın Dünya Kupası'nın bazı maçlarından bile daha kaliteli ve çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Milli Takımımızın bu heyecanlı maçını bir teknik direktör olarak bir uzman gözüyle seyredeceğim ve büyük bir coşkuyla Türkiye'yi destekleyeceğim.

Ersun Yanal, "Bizim için yeterli değil" demişti; golleriyle takımını namağlup şampiyon yaptı!

"PORTEKİZ FUTBOLU VE BENFICA"

Portekiz milli takımına baktığımız zaman Başakşehir'e transfer olan Pizzi çok deneyimli bir oyuncu ve üst düzey oyuncu kumaşı var. Benfica'da önemli işler yaptı ve Başakşehir'de çok kısa zamanda fark yarattı goller ve asistler yaptı.. Köklü bir takım olan Benfica'da her zaman başarılı ve kaliteli oyuncular oluyor Avrupa'nın büyük liglerinde Benfica'dan giden oyuncular görebiliyoruz. Bu kulüpten her zaman severek takip ettiğim çok yetenekli genç futbolcular yer alıyor. Bir de unutmamak gerekir ki Portekiz'in Benfica takımından Türkiye'ye gelen oyuncuların yabancılık çekmiyor ve hemen iyi performans gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

Transferi ortalığı karıştırdı: Galatasaray'a acımayacağım!