Fatih Terim: Mayıs'ta hem verdiğim söz hem de kontratım bitiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı sonrası yaptığı açıklamada sezon sonu için adeta veda sinyali verdi. Terim, ''Yönetimle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. herkes konuşurken, ben de açıkladım. Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim.'' derken ''Derin bir yalnızlık çektim'' ifadesinin Galatasaray taraftar oluşumu ultrAslan'a gönderme olduğu konuşuluyor. Bilindiği üzere Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası Başakşehirli İrfan Can Kahveci'yi istediğini ifade etmiş bu açıklama sonrası ultrAslan, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı hedef alan bir açıklama yayımlayarak İrfan Can transferine ''itiraz'' etmişti. Sonrasında ultrAslan, önceki açıklamanın tersi bir söylemin yer aldığı ikinci bir açıklama daha yayımlasa da yaşananlar Fatih Terim'i oldukça üzmüş ve yıpratmışa benziyor...

Akşam.com.tr

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, penaltı atışlarıyla geçtikleri Yeni Malatyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

Deneyimli hoca transfer sorulunca, "Yönetimle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. Herkes konuşurken, ben de açıkladım. Transferi herkes yazarken bir şey yok, ben söyleyince mi sorun? Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağ olsun, canınız sağ olsun demek sanırım en doğrusu." cevabını verdi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde

Maçı değerlendiren Terim, "İki taraf için de zor maç oldu. Malatyaspor'u tebrik ederim, kazanabilirlerdi. Bizim için geç oldu, güç oldu ama oldu. Oyuncularımı kutlarım. Derbi maçı öncesi bu kadar yorulmadan, ekstra mücadele etmeden kazanmak isterdik. Sonuçta cuma günkü kura çekiminde varız." dedi.

Son dakika: İkinci Vedat Muriqi vakası İrfan Can Kahveci!

Beşiktaş derbisi için de konuşan teknik adam, "Bizim dışımızda herkes içeride kura çekti, biz dışarıda oynadık. Deplasman, seyahat... Programda değişiklik yaptık, bu kadar geç döneceğimizi tahmin edemedik. Çarşamba izin verdik, antrenmanı perşembeye aldık. Sonrasında Beşiktaş maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Luyindama planı