Fatih Terim hayalini kurdu, Emre Belözoğlu bitiriyor! Başakşehir'den transferde çılgın hamle

Medipol Başakşehir'de sürpriz Trezeguet gelişmesi yaşanıyor. Süper Lig'e çok kötü bir başlangıç yapan fakat sonrasında Emre Belözoğlu ile birlikte toparlanan Medipol Başakşehir, Belözoğlu'nun direktifleri doğrultusunda transferde rotasını İngiltere Premier Lig'e kırdı. Boz-Baykuşlar, Aston Villa forması giyen Trezeguet'e talip oldu. Fatih Terim'in Galatasaray'da çok defa görmek istediği tecrübeli futbolcunun sarı-kırmızılılara transferi direkten dönmüştü.

Aksam.com.tr

Transferde Trezeguet gelişmesi! Emre Belözoğlu'nun takımın başına gelmesiyle kabuk değiştiren fakat son haftalarda düşüşe geçen Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'nın eski futbolcusu Mahmoud Trezeguet için Mısırlı oyuncunun kulübü Aston Villa'ya transfer teklifinde bulundu.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Başakşehir, Aston Villa forması giyen Mahmoud Trezeguet için teklif yaptı.

Büyük umutlarla Beşiktaş'a transfer olmuştu... Taraftarın sevgilisi TFF 1. Lig'e gidiyor

FATİH TERİM, TREZEGUET'İ ÇOK İSTEMİŞTİ

2017-2019 yılları arası Kasımpaşa forması giyen Trezeguet, ligde fırtına gibi esmiş, Fatih Terim'in de dikkatinden kaçmamıştı. Terim, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Trezeguet'i birçok defa istemiş fakat transfer bir türlü gerçekleşmemişti.

Mısırlı futbolcu, Kasımpaşa'dan takım arkadaşı Mbaye Diagne ile forma giyebilmek adına da sarı-kırmızılılara yeşil yakmıştı.

Oğulcan Çağlayan'dan sürpriz karar! İlk talibi belli

DIAGNE'NİN EKÜRİSİ TREZEGUET

Diagne'nin gol kralı olduğu sezonda Senegalli golcüyle harika bir uyum sergileyen Trezeguet, 10 milyon euro bonservis bedeliyle 2019 yılında Aston Villa'nın yolunu tutmuştu.

Sakatlıklarla boğuşan Mısırlı oyuncu, bu sezon Aston Villa formasıyla sadece 1 maça çıkabildi.

Galatasaray'a İspanyol stoper! Savunmaya ilaç olmaya geliyor

Aboubakar atıyor, Kamerun turluyor!