Fatih Terim dün 'hazırlıklı olsunlar' demişti! Galatasaray'da 4 ayrılık belli oldu! 1'i yeni transfer

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arasında kapsamlı bir operasyona hazırlanıyor. Ocak ayında transferlerin yanında takımdan ayrılacak futbolcuların da olacağını belirten Fatih Terim, dünkü basın toplantısında ''Ocak ayında gidenler de olacak, herkesin hazırlıklı olması lazım'' ifadelerini kullanması dikkat çekmişti. Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde yollarını ayıracağı 4 isim ortaya çıktı. İşte o futbolcular...

aksam.com.tr

Galatasaray'da Fatih Terim gözünü devre arası transfer dönemine çevirdi. Dünkü basın toplantısında 'Ocak ayında gidenler de olacak, herkesin hazırlıklı olması lazım' diyen Fatih Terim'in ima ettiği 4 isim ortaya çıktı. İşte Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde yollarını ayıracağı 4 isim...

1-AYTAÇ KARA

Galatasaray'ın sezon başında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Aytaç Kara, forma şansı bulamaması sebebiyle mutsuz. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığı ve Fatih Terim'in de bunu onayladığı belirtiliyor.

2-RYAN BABEL

Maliyeti ve performansıyla gündemden düşmeyen Ryan Babel'in Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Cimbom, gözden çıkardığı Hollandalı futbolcu ile ocak ayında yollarını ayırıyor.

3-SOFIANE FEGHOULI

Sofiane Feghouli'nin 4 yıllık Galatasaray macerası devre arasında sona eriyor. Bu sezon düzenli forma şansı bulamayan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sofiane Feghouli ile devre arasında vedalaşılıp ekonomik anlamda da rahatlama sağlanacak.

4-FATİH ÖZTÜRK

Galatasaray'ın tecrübeli yedek kalecisi Fatih Öztürk de ocak ayında gönderilecek isimler arasında. Geçtiğimiz gün İsmail Çipe ile sözleşme yenileyen Cimbom, kontratı sezon sonunda bitecek olan Fatih Öztürk ile devre arasında yollarını ayıracak.