Fatih Terim çıldırdı... 21'lik Abdülkadir Sünger, Galatasaray'ın belalısı oldu!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Altaş Denizlispor'a elendi, karşılaşmaya Denizlispor'un genç kalecisi Abdülkadir Sünger damga vurdu. Kurtarışlarıyla takımına turu getiren Abdülkadir Sünger, bir de penaltı atışını gole çevirdi, sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz sezon Emre Akbaba'nın penaltısını kurtararak Galatasaray'ın averajla şampiyonluğuna bir nevi engel olan 21 yaşındaki kaleci, bu sefer de Galatasaray'ı kupa dışına itti.

Aksam.com.tr

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altaş Denizlispor'a penaltı atışları sonucu elenirken Denizlispor'un genç kalecisi Abdülkadir Sünger ise performansıyla geceye damgasını vurdu. 120 dakikada 18 kurtarış yapan Sünger, cezası biten ve takımının başında yer alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i çıldırttı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz! Galatasaray, Altaş Denizlispor'a elendi

ABDÜLKADİR SÜNGER'İN GECESİ

Özellikle maçın son anlarına doğru farkı açmak isteyen Galatasaray, Mustafa Muhammed ve Halil Dervişoğlu'yla iki net pozisyon daha bulurken Abdülkadir kalesini gole kapattı.

Penaltı atışlarında ise bir penaltı atışını gole çeviren; Galatasaray'ın Oğulcan Çağlayan'la kullandığı penaltı atışını kurtaran genç eldiven, turu Denizlispor'a getiren isim oldu.

Denizlispor alt yapısından yetişen Abdülkadir, bu sezon 2'si Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 3 maçta görev aldı.

Fatih Terim, maç sonu Galatasaray'ın kurtuluşunu açıkladı! Transfer sorusuna yanıt...

ABDÜLKADİR SÜNGER'İN İLK GALATASARAY MAÇI DEĞİL

Geçtiğimiz sezon Galatasaray, şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptırmış, ligin 41. haftasında oynanan ve Galatasaray'ın farklı kazanması gerektiği maçta Denizlispor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmişti, kaleci Abdülkadir yine etkili bir maç çıkarmıştı.

21 yaşındaki eldiven, Emre Akbaba'nın penaltısında gole izin vermezken sarı-kırmızılıların daha farklı bir galibiyet almasına engel olmuştu.

Aynı performansı kupada da gösteren genç kaleciyi taraftarlar Twitter'da tebrik yağmuruna tuttu. İşte o tvitlerden bazıları...