Fatih Terim 'Can' atıyor

Galatasaray, İrfan Can Kahveci de ısrarcı. Fatih Terim'in çok istediği yıldız oyuncu için yönetim var gücüyle çalışıyor. Oğulcan ve Taylan da İrfan'a ‘bize gel' baskısı yapıyor.

AKŞAM

GALATASARAY, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, 1 numaralı hedef ise Başakşehir’in yıldızı İrfan Can Kahveci... G.Saray Yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim’in çok istediği yıldız oyuncu için Başakşehir’le temas halinde. B.Şehir, İrfan için kapıyı 15 milyon eurodan açarken, Sarı-Kırmızılılar ise takas artı para ile bu işi çözmek istiyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor

AVRUPA’DAN TALİPLERİ ÇOK

Sarı-Kırmızılı yönetim, Başakşehir ile görüşmelerini sürdürürken, Cim Bom’un iki yıldızı Oğulcan Çağlayan ile Taylan Antalyalı da İrfan Can’a baskı yapıyor. İrfan ile çok iyi arkadaş olan Oğulcan ile Taylan’ın yıldız ismi “Bize gel şampiyon olalım” diyerek ikna etmeye çalıştığı belirtildi. İrfan Can Kahveci’nın İspanya, İtalya, İngiltere ve Almanya’dan da talipleri var. Özellikle İspanyol ekibi Sevilla İrfan’ı yakından takip ediyor.