Fatih Terim, Burak Elmas ve yönetimini topa tuttu! Barcelona maçı öncesi davet krizi...

Fatih Terim'le Burak Elmas arasında davetiye krizi... Olaylı ayrılık sonrası araları bozulan Terim ve Elmas bu kez Barcelona maçı yüzünden karşı karşıya. Fatih Terim katıldığı davette, Barcelona maçına davet beklediğini belirterek, “Normalde Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana davet gelmedi!..” sözleri ile Burak Elmas'a tepki gösterdi.

AKŞAM

Fatih Terim ile Burak Elmas bu kez Barcelona maçı öncesi davetiye krizi ile karşı karşıya. Barcelona maçına davet edilmeyi bekleyen ve Burak Elmas'tan böyle bir teklif almayan tecrübeli teknik adam katıldığı davette tepkisini ortaya koydu.

FATİH TERİM'DEN BURAK ELMAS'A BARCELONA MAÇI TEPKİSİ

SPORTCELL'İN haberine göre, Fatih Terim, Galatasaray'ın genç üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede Terim, "Galatasaray yöneticisi olup ihale alan insanlar değil, artık doymuş ve Galatasaray'a hizmet edecek insanlar yönetimde olmalı. Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana her hangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım...Gönderilmeden 3 gün önce bırakayım dedim, devam dediler. O gün hocam devam diyenler 3 gün sonra yolları ayırmak istedi." ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'DEN BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

Ayrılık sonrası Fatih Terim'in adı sık sık başkanlık adaylığı konusunda geçer oldu. Haberde 68 yaşındaki teknik adamın henüz böyle bir niyetinin olmadığı belirtildi. Terim bu konu ile ilgili genç üyelere şunları söyledi:

Görev ne olursa olsun. Yeni yönetim gelir, yönetimde kim var önemli değil. Benim için önemli olan Galatasaray.