Fatih Terim: Bana sevgi gösterdikleri için Yunan halkına çok teşekkür ediyorum

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta teknik direktörlük görevinden ayrılan Fatih Terim, komşu basınına açıklamalarda bulundu.

Panathinaikos ile şampiyonluğa ulaşamayan ve yapılan istişareler sonucu görevinden ayrılan Fatih Terim, ayrılığına dair Yunan basınına konuştu.

ERT'ye açıklamalarda bulunan Fatih Terim, çarpıcı ifadeler kullandı.

Panathinaikos ile yaşadığı günler hakkında konuşan Fatih Terim, "Nerede olursam olayım bana saygı ve sevgi gösterdikleri için Yunan halkına çok teşekkür ediyorum. Panathinaikoslu olmayan taraftarlardan bile saygı ve sevgi gördüğüm için gerçekten mutluyum." dedi.

''Yunanistan'da zaferin binlerce babası var ancak yenilgiler yetim.'' şeklinde bir ifademiz var. Bugün geldiğinizde basın olarak sadece biz buradayız. Geldiğinizde basın çok ilgi göstermişti. Neler söyleyeceksiniz? şeklindeki soruya cevap veren Fatih Terim, "Türkiye'de de durum aşağı yukarı aynı. Ben de çalışırken sorduğum ve sürekli söylediğim bir şey var; gelen oyuncular için kalabalığın toplanması yerine geldiklerinde ve ayrılırken de bunu yapmaları için onları alkışlayıp desteklememiz önemli. Buraya geldiğimde, içeri girene kadar fotoğraf çektirmek isteyen ve bana güzel şeyler söyleyen çok sayıda insan vardı. Kalabalık olmak ve gerçek olmamak, az sayıda olmak ve eğer gerçekse diğerine göre daha iyi." şeklinde konuştu.