‘Fatih Terim artık Galatasaray hocası olamaz' Taraftarları şok eden sözler

Metin Öztürk, Fatih Terim'e teknik direktörlük konusunda Galatasaray'ın kapılarını kapattı. Başkan Adayı Metin Öztürk, Fatih Terim için, “Hocalık bölümü en azından Galatasaray tarafında tamamlandı” ifadelerini kullandı.

Fanatik

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Fatih Terim'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Beckenbauer örneğini veren Metin Öztürk, "Fatih Terim için hocalık bölümü Galatasaray tarafında tamamlandı" dedi.

"FATİH TERİM İÇİN HOCALIK BÖLÜMÜ GALATASARAY'DA TAMAMLANDI"

Metin Öztürk'ün Fatih Terim sözleri şöyle:

"Fatih Terim bizim divan üyemiz. Fatih hocadan başka şekilde faydalanmak lazım. Şu anki yangını söndürürken olacak ekibin içinde Fatih hoca ile ilgili yapabilecek hiçbir şey yok. Belki de bir sonraki seçimde başkan adayı olacak. Beckenbauer yaptı biliyorsunuz Bayern'de. Artık hoca o seviyeye geçti. Yani hocalık bölümü en azından Galatasaray tarafında tamamlandı. Yönetici olabilir, ombudsman olabilir. Akıl hocası olabilir. Geçen sefer de bu popülizmin içinde olmadık. Seçimi büyük oranda etkilemiştir. Şimdi 40 oyla kazandığınız bir seçimde 20 oy yer değiştirirse dengeler farklı olur. Fatih hoca seçimi 20 oydan fazla etkilemiştir."