Fatih Terim 55 yıllık rekoru bu akşam egale edebilir

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gündüz Kılıç'ın 55 yıllık rekorunu egale etmek istiyor. Ligde Fenerbahçe'ye karşı 8 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, bu akşam seriyi 9 maça çıkarıp Gündüz Kılıç'ın rekorunu tekrar etme amacında. Galatasaray en son 1964-66 yılları arasında ezeli rakibine karşı 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı.

Fanatik

Fenerbahçe'ye karşı ligde 8 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, seriyi 9 maça çıkarıp Gündüz Kılıç'ın 55 yıllık rekorunu Fatih Terim döneminde tekrarlamak istiyor. Sarı Kırmızılılar en son 24 Nisan 1964 ile 13 Kasım 1966 arası 9 maçlık bir seri yakalamış ve bu; ezeli rakibi karşısında ligdeki en uzun kaybetmeme periyodu olmuştu. O zamanki teknik direktör Gündüz Kılıç'ın rekorunu Fatih Terim bu akşam egale etmeye çalışacak.

TERİM İLE YENİ STATTA FENER'E KARŞI TEK MAĞLUBİYET

Galatasaray, Fatih Terim ile yeni stadında çıktığı derbilerde tek yenilgisini 22 Nisan 2012'de Fenerbahçe karşısında yaşadı. Rakibine 2-1 mağlup olan Sarı Kırmızılılar, sonraki 10 derbide 5 galibiyet ve 5 beraberlik aldı, hiç yenilmedi. Cim Bom, Fenerbahçe'ye kaybetmeden önce NEF Stadı'nda çıktığı ilk derbilerde de Fenerbahçe'yi 3-1, Beşiktaş 'ı 3-2 mağlup etmişti.