Fatih Karagümrük'ün hedefi Hüseyin Türkmen

Sezonu Avrupa kupalarına yakın bir yerde bitiren Fatih Karagümrük, transfer çalışmalarına başladı. Karagümrük, Trabzonspor'dan Hüseyin Türkmen'e göz dikti.

Trabzonspor'da savunmada rotasyon oyuncusu durumunda olan Hüseyin Türkmen'e Süper Lig'den talip çıktı.

Bordo mavili takımda sezon boyunca Edgar ve Vito Hugo'nun ardından Denswil ve Ahmetcan ile birlikte forma bekleyen 24 yaşındaki Hüseyin Türkmen, sağ stoper oynayan Edgar'ın sezonu kapatmasının ardından forma şansı bulsa da yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle bu fırsatı istediği gibi kullanamıştı.

Karagümrük talip oldu

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Hüseyin Türkmen'e, Volkan Demirel yönetiminde Süper Ligi 8. sırada tamamlayan Vavacars Fatih Karagümrük'ün talip olduğu kaydedildi.

Görüşme yapıldı, karar Avcı'nın

Sabah'ta yer alan habere göre; Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın bordo-mavililerle 24 yaşındaki oyuncunun durumunu konuştuğu öğrenilirken, bu konuda kararın teknik direktör Abdullah Avcı'ya bırakıldığı belirlendi.

Hüseyin Türkmen'in performansı

Altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da 2017 yılından bu yana A takım forması giyen Hüseyin Türkmen, bu sezon 15 maçta forma şansı bulurken 1 gol ve 1 asist kaydetti.

(Sabah)