Fatih Karagümrük'te hedef Andrea Pirlo

İtalya basınında yer alan habere göre; VavaCars Fatih Karagümrük, teknik direktör Andrea Pirlo'yla görüşüyor. Futbolculuk döneminde 'Başbakan' lakabına sahip olan Pirlo, son olarak Juventus'u çalıştırdı.

AKŞAM

İtalyan futbolcular Fabio Borini ve Emiliano Viviano'nun formasını giydiği VavaCars Fatih Karagümrük, Volkan Demirel'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna, geçen yıl Mayıs ayında İtalyan ekibi Juventus'taki görevine son verilen Andrea Pirlo'yu getirmeyi planlıyor.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, sezonu 8. sırada tamamlayan ve gelecek yıl üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın, 43 yaşındaki Andrea Pirlo ile temasa geçtiğini iddia etti.

İTALYA DIŞINDA BİR TAKIM

Pirlo rehberliğindeki Juventus, Serie A'yı dördüncü sırada tamamlarken, Şampiyonlar Ligi'nde katılım hakkı, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası kazandı. Ancak önceki sezonu Milan, Inter ve Napoli'nin arkasında tamamlaması, teknik direktörlük koltuğuna Allegri'nin getirilmesiyle sonuçlandı.

Şubat ayında Salernitana'dan gelen teklifi reddeden Andrea Pirlo'nun, İtalya dışındaki tekliflere kulak kabarttığı belirtildi