Faruk Süren'den Burak Elmas tepkisi: Bu ne hınçmış arkadaş!

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesinin ardından sarı-kırmızılıların efsane başkanı Faruk Süren, ''Bu ne hınçmış arkadaş. Bu insanlar 6 ayda ne yaptılar ki ibra edilmediler. Elbette hataları yok mu var. Ama bu hatalar ibra edilmemeyi gerektirmiyor.'' dedi.

Galatasaray'da 1996-2001 yılları arasında başkanlık yapan ve aynı zamanda mevcut başkan Burak Elmas'ın kayınpederi olan iş insanı Faruk Süren, sarı-kırmızılılarda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Takvim'e konuşan Süren, "Ben bu gidişatı hiç iyi görmüyorum. Bu görevleri yapamayacak insanlar; hiç spor yapmamış, parkeden geçmemiş yüzmeye gitmemiş kulübü yeterince tanımayan insanlar, bu görevlere talip oluyorlar. Bu çok tehlikeli. Sadece Galatasaray'da değil. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da... Bazı şeyleri istismar ediyorlar." ifadesini kullandı.

Son dakika haberi: Burak Elmas yönetimi ibra edilmedi, Galatasaray seçime gidiyor!

"MUSTAFA CENGİZ BIRAKIRKEN BORÇ 1 MİLYAR 600 MİLYONDU"

6 ay içinde Burak Elmas'ın bazı konularda hatalar yaptığını belirten Süren, "Yönetim kadrosu konusunda hataları vardır... Fatih Terim konusu bu şekilde hallolmamalıydı... Bunlarda ben de hemfikirim. Ama başkan 6 ayda çok önemli işler yaptı. Bunları kimse görmüyor. Takımın şişmiş maaş bütçesi, Kemerburgaz, Florya ve Ada konulularında çok büyük işler başardı. Futbol takımı da zamanla başarıyı yakalayacaktı. Allah rahmet eylesin ama Mustafa Cengiz başkan devraldığında Sportif AŞ'nin borcu 600 milyondu. Bırakırken 1 milyar 600 milyondu. Cengiz başkan 2 defa ibra olmadı. Bana kimse kur farkı filan demesin." dedi.

Galatasaray'da kimler başkan adayı olacak? Fatih Terim ile çalışmaya hangisi daha yakın? Seçim ne zaman?

"ADA KONUSUNU 1 AYDA ÇÖZDÜ"

Galatasaray'ın çok büyük bir fırsat kaçırdığını belirten Süren, "Kemerburgaz, Florya projleri hayata geçmek üzereydi. Galatasaray çok büyük adımlar attı. Ada konusunu başkan şahsi girişimleri ile 1 ay gibi kısa sürede çözdü. Bunu kimse bu kadar kısa zamanda çözemezdi. Bir de ibra etmemek yetmiyormuş gibi bütçeyi de onaylamamışlar. Bütçenin onaylanmaması demek bundan sonra yapılacak harcamaların mevcut yönetimin cebinden yapması demek. Bu ne hınçmış. Neyin hıncıymış ben anlam veremedim." ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak'tan olay itiraf: Transferin yetişmesi için pilota prim verdim

Ve Galatasaray'da başkanlık için ilk aday belli oldu