Falcao'yu beğendi

Bu sezon transferlerdeki rolüyle ön plana çıkan Şükrü Hanedar, Falcao için yapılan, “Fazlasıyla Ailesine Layık Cesur Anlayışlı Olur” yorumunu beğendi. Bunun üzerine sosyal medyadaki taraftarlar heyecanlandı.

AKŞAM

DİAGNE’NİN satışını bekleyen Galatasaray’da herkes yeni forveti merak ediyor. Bir süredir Monaco’nun 33 yaşındaki golcüsü Falcao’yla ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, bu konuda Porto’yla yarışıyor. Kulübüyle 1 yıl mukavelesi kalan Kolombiyalı için Fransız kulübü, “Ayrılabilir” raporu vermişti. Oyuncunun istediği 9 milyon euroluk senelik maaşı düşürmeye çalışan Galatasaray’da dün çok sürpriz bir gelişme yaşandı. Başrolde ise G.Saray A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar vardı.

YAKINDA RESMEN AÇIKLANIR

Bu sezon yapılan transferlerde etkili bir rol oynayan Hanedar, bir taraftarın başharflerini büyük yazarak yaptığı, “Fazlasıyla Ailesine Layık Cesur Anlayışlı Olur” yorumunu beğendi. Hanedar’ın bu hamlesinden sonra Sarı-Kırmızılılar, daha da heyecanlandı. Yapılan değerlendirmelerde, “Şükrü Hanedar bunu beğeniyorsa, Falcao da yakında resmen açıklanır” yorumu ön plana çıktı. Falcao’yla ilgili dün bir kritik gelişme daha yaşandı.

MONACO ANDRE SİLVA’YI BİTİRDİ

Portekizli menajer Jorge Mendes, bonservisi Milan’da bulunan golcü futbolcu Andre Silva’yı Monaco’ya getirmek için görüşmeler gerçekleştirdi. Monaco, Andre Silva ile anlaşma sağladı. Milan ile aradaki küçük pürüzlerin giderilmesi halinde de transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Falcao’nun yerine forvet hamlesi yapan Monaco, Kolombiyalı’yı tamamen gözden çıkardığını belgelemiş oldu. Bu hafta içinde resmi açıklama gelebilir.