Falcao'nun sorunu fizyolojik değil psikolojik

Galatasaray'ın sakat yıldızı Radamel Falcao'nun, ''sakatlanırım'' korkusu yaşadığı için psikolojik olarak sahaya dönemediği ortaya çıktı.

Galatasaray'ın sahalara dönemeyen yıldızı Radamel Falcao'nun sorunun fizyolojik değil psikolojik olduğu düşünülüyor. Kolombiyalı forvetin "Yeniden sakatlanırım" korkusu yaşadığı için takıma dönemediği ifade edildi.

Son dakika haberi... Galatasaray, Ali Akman'ı kadrosuna katıyor

Milliyet'te yer alan habere göre, sağlık heyetinin verdiği raporlara göre hareket eden ancak Falcao'dan bir türlü istediklerini elde edemeyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Darıca Gençlerbirliği ile yapılacak kupa maçında golcüsünü test etmeyi amaçlıyordu. Ancak bu konuda henüz kesin karar veremedi.

Galatasaray'dan bir scout transferi daha! Bu sefer İtalya'dan

DIAGNE VAR ACELE YOK

Radamel Falcao'nun korkularına toleranslı yaklaşan ve oyuncusunun psikolojik olarak korkusunu kafasından atmadan oynatmamayı amaçlayan Terim'in, Diagne'nin formda olmasından dolayı acele etmediği ifade edildi.

Son dakika haberi... Galatasaray'da yerli operasyonu başlıyor! Üç imza birden...

Falcao'nun henüz takıma katılabilecek duruma gelmediği, sarı-kırmızılıların dünkü antrenmanında da arkadaşlarından ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştığı dile getirildi.

Galatasaray'da yükselişin perde arkası

Florya'da Fatih Terim ve Mbaye Diagne arasında özel görüşme