Eze eze Avrupa'nın en büyüğü

EuroLeague'in son şampiyonu F.Bahçe Kadın Basketbol Takımı, Süper Kupa finalinde EuroCup şampiyonu Fransa ekibi ASVEL'i 109-52 yenerek Avrupa'nın en büyüğü oldu.

AKŞAM SPOR

Geçtiğimiz sezon Kadınlar EuroLeague'i kazanan Fenerbahçe Alagöz Holding, Avrupa Süper Kupası'nı da müzesine götürdü. EuroCup şampiyonu Fransız ekibi LDLC Asvel'i finalde tüm periyotlarda mağlup eden ve 109-52 gibi farklı bir skorla yenerek Sarı-Lacivertli temsilcimiz, kadın basketbolunda Avrupa'nın en büyüğü oldu. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Süper Kupa'yı kazanan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti.

Kanarya, finalde 100 sayı barajını aşarak bu kupayı kazanan ilk takım olmayı da başardı. Fransız ekibi LDLC Asvel'i finalde tüm periyotlarda mağlup eden ve 109-52 gibi farklı bir skorla yenerek Sarı-Lacivertli temsilcimiz, kadın basketbolunda Avrupa'nın en büyüğü oldu. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Süper Kupa'yı kazanan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti. Kanarya, finalde 100 sayı barajını aşarak bu kupayı kazanan ilk takım olmayı da başardı.

ERİK DALI'NI EZBERLETTİK

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Süper Kupası şampiyonluğundan sonra parkede 'Erik Dalı' şarkısıyla oynadı. Filenin Sultanları'nın başlattığı akım, Fransa'daki karşılaşmadan sonra Fenerbahçe tarafından devam etti.