Eyvah! Fenerbahçe'yi yıkan haber: ‘Yeni Tadic' olarak görüyorlar

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak için uğraş verdiği Ferdi Kadıoğlu için Ajax'ın harekete geçtiği öne sürüldü. İtalyan basınında çıkan habere göre Ajax, Ferdi Kadıoğlu'nu ‘Yeni Dusan Tadic' olarak görüyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi Ajax oldu. Hollanda devi, 'Yeni Dusan Tadic' olarak gördüğü Ferdi Kadıoğlu için harekete geçmeye hazırlanıyor.

AJAX'IN 'YENİ DUSAN TADIC'İ FERDİ KADIOĞLU

La Gazetta dello Sport, Hollanda basını kaynaklı haberlere göre Ajax'ın Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiğini belirtirken, genç yıldızdan haberde yeni Dusan Tadic olarak bahsedildi. Ajax'ın takımın yıldız ismi Tadic'in veliahtı olarak gördüğü belirtilen Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ereceği ve 21 yaşındaki futbolcunun Sarı-Lacivertliler'in Çekya ekibi Slavia Prag ile oynadığı maçın yıldızı olduğu aktarıldı.

AJAX DIŞINDA CLUB BRUGGE DE PEŞİNDE

İtalyan basınının Ferdi ile kıyasladığı Ajaxlı Tadic'in 2018 yılından bu yana formasını giydiği Hollanda ekibi ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ajax'ın yanı sıra Belçika'dan Club Brugge'ün de ısrarla istediği Ferdi Kadıoğlu'nu takımda tutmak adına yoğun bir çaba harcayan Fenerbahçe yönetimi ise kısa süre içinde genç oyuncu ile nikah tazelemek istiyor. Görüşmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

(Takvim)