Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel depremi! Bir bu eksikti..

Bright Osayi-Samuel'in sakatlığı Fenerbahçe'de işleri karıştırdı. Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Mol Fehervar ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen sarı-lacivertlilerde Bright Osayi-Samuel karşılaşmanın başında sakatlandı ve oyundan çıktı.

aksam.com.tr

Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'nin Mol Fehervar ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçına devam edemedi. Fenerbahçe'nin en önemli isimlerinden biri olan Bright Osayi-Samuel'in sakatlanıp oyundan çıkması sonrası keyifler kaçtı. Detaylar haberimizde...

BRIGHT OSAYI-SAMUEL FENERBAHÇE'DE İŞLERİ KARIŞTIRDI

24 yaşındaki futbolcu Mol Fehervar ile oynanan hazırlık maçının 4. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede sol ayak bileğinden sakatlandı. Maç esnasında yapılan tedavinin ardından geri dönen Nijeryalı yıldız, 11. dakikada yeniden kendini yere bıraktı.

Sağlık ekibi bir kez daha müdahale edip tekrar devam edebilir işareti verdi. Lâkin, Osayi-Samuel 30. dakikaya kadar sahada kalsa da, daha fazla dayanamayarak oyundan çıktı.

OSAYI-SAMUEL'İN DURUMU TETKİKLERDEN SONRA BELLİ OLACAK

30. dakikada sakatlanarak yerini Filip Novak'a bırakan Bright Osayi-Samuel'in sakatlık durumu yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak.

Geçen sezonun yıldızlarından biri olan ve Jorge Jesus önderliğinde de fark yaratması beklenen Nijeryalı futbolcunun sakatlığı sonrası hem Fenerbahçeli taraftarlarda hem de teknik ekipte keyifler kaçtı.