Cicaldau dediler Yunus Akgün çıktı: Gündemi sarsan transfer...

Yunus Akgün Galatasaray'da forma giymeden İtalya'nın yolunu tutabilir. Adana Demirspor'da kariyer sezonunu geçiren başarılı futbolcu Çizme ekiplerinin radarında. Yunus Akgün transferini Sampdoria'nın 8-10 milyon euroluk bir teklifle bitirebileceği aktarıldı. Hatırlanacağı üzere Serie A temsilcisi, Alexandru Cicaldau için de girişimlerde bulunmuştu.

aksam.com.tr

Yunus Akgün transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adana Demirspor'da sezona damga vuran başarılı futbolcu için Serie A ekipleri sıraya girdi. Son olarak Sampdoria'nın Yunus Akgün transferinde ciddi adımlar atmaya başladığı iddia edildi. Hatırlanacağı üzere İtalyan temsilcisi, Alexandru Cicaldau için mesai harcamış ancak daha sonra Rumen isim gündemden düşmüştü.

YUNUS AKGÜN İÇİN EN CİDDİ GİRİŞİMLER SAMPDORİA'DAN

Lazio ve Fiorentina'nın ardından Sampdoria ve Sassuolo'nun da Yunus Akgün için devreye girdiği iddia edildi. Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı habere göre özellikle Sampdoria, Yunus Akgün için ciddi rakamlarla Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sampdoria hatırlanacağı üzere Alexandru Cicaldau için de önemli atılımlar yapmış ancak Rumen isim daha sonra gündemden düşmüştü.

Kerem Aktürkoğlu beklenirken Marcao bombası! Avrupa devine rekor rakamla gidiyor

8-10 MİLYON EURO...

Öte yandan Sampdoria'nın yanı sıra Sassuolo'da da gündeme gelen isimlerden birinin Yunus Akgün olduğu aktarıldı. Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı habere göre Sassuolo'nun 8-10 milyon euro arası bir rakama Yunus Akgün transferini bitirebileceği bilgisi verildi.

FLAŞ! Ve Anastasios Bakasetas'ın yeni takımını resmen duyurdular

YUNUS AKGÜN'ÜN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplam 38 maça çıkan Yunus Akgün, 9 gol 17 asistlik harika bir istatistik yakaladı. Galatasaray'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 5,5 milyon euro.

aksam.com.tr

Bir garip olay! Herkes Thibaut Courtois'yı konuşurken Altay Bayındır gündem oldu