Eyvah! Anastasios Bakasetas için kafa karıştıran teklif: Tam 4 katı

Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas için astronomik teklif. Bordo-Mavililerin, İngiliz ve İtalyan kulüplerinin de radarında olan Anastasios Bakasetas için ara transfer döneminde 12 milyon euroluk teklif aldığı ortaya çıktı. Yunan futbolcu sezon sonuna Trabzonspor'dan ayrılmak istemeyince serbest kalma maddesi devreye girmedi ve transfer gerçekleşmedi.

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'la ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olan Anastasios Bakasetas için Trabzonspor'un ocak ayında 12 milyon euroluk teklif aldığı ortaya çıktı.

ANASTASİOS BAKASETAS'IN SERBEST KALMA MADDESİNİ KULLANMAK İSTEDİLER

Yunan basınında çıkan habere göre Portekiz'in köklü kulüplerinden Sporting'in Anastasios Bakasetas'ın 12 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanıp oyuncuyu transfer etmek istediği ancak Yunan futbolcunun buna karşı çıktığı bildirildi. Şampiyonluk yaşamadan Bordo-Mavililerden ayrılmak istemediğini yönetime ileten Bakasetas'ın tavrı ise camia içinde büyük takdir topladı.

OYUNCU AYRILMAK İSTEMİYORUM DEYİNCE...

Anastasios Bakasetas'ın 2024 yılına kadar devam eden sözleşmesindeki serbest kalma maddesi, oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda devreye girecekti. 28 yaşındaki futbolcu teklifi elinin tersiyle itince Sporting'in hayali başlamadan bitmiş oldu.

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR KARNESİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 27 maça çıkan Anastasios Bakasetas 8 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Yunan yıldızın günceli piyasa değeri 10 milyon euro.

Bir devrin sonu! Sergen Yalçın 7 ay önce biletini kesmişti, yollar ayrıldı...

Yine Mostafa Mohamed yine kriz! 'Hayatımda böyle bir şey yaşamadım!'

Beşiktaşlılar 'Cenk Tosun da kimmiş' diyecek! Golcünün kralı geliyor

Rüya kâbusa dönüştü! Mesut Özil'de beklenen son