Eyvah! 2. Merih Demiral vakası: Taraftarların göz bebeğiydi

Fenerbahçe'nin Merih Demiral'ı elinden kaçırması hafızalardaki yerini korurken, aynı tehlikenin Beşiktaş adına Serdar Saatçı'da yaşanabileceği iddia edildi. Hatırlanacağı üzere Merih Demiral Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için -menajerinin de yönlendirmesiyle- Sarı-Lacivertlilerden ayrılmış ve kariyerinde Juventus'a kadar uzanan bir ivme yakalamıştı.

aksam.com.tr

Süper Lig'de 2. Merih Demiral vakası mı yaşanıyor? Sports Digitale Youtube kanalında konuşan gazeteci Ertan Süzgün, Beşiktaş'ta forma giyen Serdar Saatçı'nın menajerler tarafından ayartılmaya çalışıldığını ve genç stoperin ailesinin yurtdışından bazı takımlarla görüştürüldüğünü iddia etti. Fenerbahçe'nin Merih Demiral'ı elinden kaçırması yakın döneme damga vururken, aynı tehlikenin Beşiktaş adına baş göstermesi Siyah-Beyazlı taraftarları endişelendirdi.

Prens Selman 25 milyon euroyla geliyor! Meğer Altay Bayındır değilmiş: Tarihi transfer

2. MERİH DEMİRAL VAKASI MI GELİYOR?

Fenerbahçe'nin Merih Demiral'da yaşadığı durumu hatırlatan Ertan Süzgün, Serdar Saatçı'ya İtalya'dan bazı temasların olduğunu belirtti. Genç savunmacının 1 yıl sözleşmesi kaldığını hatırlatan Süzgün, Beşiktaş yönetimini, oyuncuyla bir an önce yeni sözleşme görüşmelerine başlaması ve 2. Merih Demiral vakasının yaşanmaması konusunda uyardı. Ünlü gazeteci konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

İpi çekilen 13 hakemden sürpriz hamle! Bakın ne yapacaklar

AHMET NUR ÇEBİ'YE SESLENDİ: ALTYAPIYI MENAJERLERDEN UZAK TUTUN

"Serdar Saatçı'nın ailesi yurtdışından birkaç takımla görüştürülmüş. Durum böyle olunca oyuncunun aklına 'sözleşme uzatma' diye girmeye çalışanlar olabilir. Ahmet Nur Çebi'ye de sesleniyorum; Ahmet başkan altyapıyı menajerlerden uzak tutun."

RENNES'DEN 2 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Öte yandan 2 gün önce aldığı bir istihbaratı aktaran Süzgün, genç stoper için Rennes'in Beşiktaş'a 2 milyon euroluk teklif yaptığını ancak Siyah-Beyazlıların bu rakamı yetersiz bulup reddettiğini öne sürdü.

Bartuğ Elmaz için müthiş rakam reddedilmiş! Teklifi yapan takım bile şaştı bu işe!

PİYASA DEĞERİNİ 1 YILDA 15'E KATLADI

Beşiktaş formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 9 maça çıkan 19 yaşındaki Serdar Saatçı, 1 asistlik performans sergiledi ve toplam 659 dakika görev aldı. 1,90 boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken oyuncu, piyasa değerini son 1 yılda tam 15'e katladı.

aksam.com.tr

Serdar Ali Çelikler'in Serdar Saatçı istihbaratı gündemi sarstı! 'Bugün öğrendim' dedi ve...