Eyüpspor'un izinden giden Emre Belözoğlu'dan 2 flaş transfer! 3 de ayrılık

Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu, tıpkı Eyüpspor gibi Rusya'nın Ukrayna saldırısından kaçan 2 futbolcuyu transfer etmeye hazırlanıyor. Leo Duarte ve Epureanu'yla vedalaşıp Ndayishimiye'yi de satmaya hazırlanan Emre Belözoğlu, iki stoper Yaroslav Rakitskyi ve Ivan Ordets için harekete geçti. Hatırlanacağı üzere Eyüpspor geçtiğimiz gün Gerson Rodrigues ve Olivier Thill'i renklerine bağlamıştı.

Emre Belözoğlu 2 flaş transfere daha hazırlanıyor. FIFA'nın Rusya ve Ukrayna'daki futbolculara sözleşme feshedip transfer izni vermesinin ardından harekete geçen Emre Belözoğlu, Eyüpspor'un izinde. Eyüpspor geçtiğimiz gün Ukrayna'dan Gerson Rodrigues ve Olivier Thill'i kadrosuna katarken, Başakşehir de Yaroslav Rakitskyi ve Ivan Ordets için temaslara başladı.

EMRE BELÖZOĞLU RUSYA'DAN 2 UKRAYNALI FUTBOLCUYU KAPIYOR

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir sezon sonunda Leo Duarte ve Epureanu'yla yollarını ayırma kararı almıştı. Ndayishimiye'nin de ciddi talipleri bulunurken Başakşehir'de stoper arayışları hız kazandı. Bu bağlamda Emre Belözoğlu'nun da isteğiyle Yaroslav Rakitskyi ve Ivan Ordets için harekete geçildi. Anlaşma sağlanması halinde 2 futbolcuyla da sözleşme imzalanacak.

FIFA KARAR ALDI, TFF ONAYLADI

FIFA, transfer sezonu bitmiş olsa bile Rus ya da Ukraynalı kulüplerde mücadele eden Ukraynalı veya yabancı futbolcuların farklı ülkelerin takımlarında forma giymesinin önünü açtı. TFF, FIFA'nın aldığı kararı onayladı. Böylece Türk kulüpleri, savaş bölgesinde forma giyen futbolcuları takımlarına transfer edebilecek.

İLK HAMLE EYÜPSPOR'DAN

Eyüpspor, Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaştan dolayı FIFA'nın verdiği transfer izninden ilk yararlanan Türk kulübü oldu. TFF 1. Lig ekibi, Dynamo Kiev'den Gerson Rodrigues ve Vorskla Poltava'dan Olivier Thill'i kadrosuna kattı.

Andreas Cornelius transferi için akılalmaz rakam! Kulüp rekoru geliyor

Ve Çağlar Söyüncü rekor bedelle dünya devine transfer oluyor! Dudak uçuklatan rakam

Kerem Aktürkoğlu hayatının şokunu yaşadı! Tüm planlar altüst oldu

Marcao krizi! Galatasaraylılar sosyal medyada ayaklandı, açıklama geldi