EURO 2024 | Almanya - İskoçya maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, nereden izlenir?

Almanya - İskoçya maçı için heyecan dorukta. EURO 2024'te ilk kapışma, A Grubu'nda yer alan Almanya ile İskoçya araşında gerçekleşecek. Ev sahibi Almanya, İskoçya ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesi futbolseverler, Almanya - İskoçya maçının saati ve yayıncı kuruluşu hakkında bilgi edinmek istiyor. Almanya - İskoçya maçı, canlı olarak yayınlanacak. Peki Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024 Almanya-İskoçya maçı nereden izlenir? İşte maçın yayıncı kuruluşu

Almanya ve İskoçya arasında oynanacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) bu akşam başlıyor. Turnuvanın açılış maçında A Grubu'nda ev sahibi Almanya, İskoçya ile karşı karşıya gelecek. İki ülkenin bundan önceki kapışmalarında 8 kez Almanlar, 4 kez İskoçlar galip gelirken, 5 mücadele de beraberlikle sonuçlanmıştı. Peki EURO 2024 Almanya - İskoçya maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, nereden izlenir?

ALMANYA-İSKOÇYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ilk maçında ev sahibi Almanya, İskoçya'yı konuk edecek. Karşılaşma Allianz Arena'da oynanacak.

Almanya - İskoçya müsabakası 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 22.00'da başlayacak.

Almanya-İskoçya maçı maç TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Grubu'nda İskoçya'nın dışında Macaristan ve İsviçre gibi takımlar bulunuyor. Grubun diğer mücadelesinde Macaristan ve İsviçre karşı karşıya gelecek. A Grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar doğrudan son 16 turuna adını yazdıracak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Almanya: Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstadt, Andrich, Kroos, Musiala, İlkay, Wirtz, Havertz

İskoçya: Gunn, Ralston, Porteous, Hendry, Tierney, Robertson, McTominay, Gilmour, McGregor, McGinn, Adams