'EURO 2020'ye Romelu Lukaku damga vurur'

İtalyan defans oyuncusu Francesco Acerbi, Belçika'nın golcüsüne övgüde bulundu: “Turnuvada en çok karşılaşmaktan çekindiğim isim Romelu Lukaku. Harika bir sezon geçirdi ve turnuvadaki en iyi oyuncu adaylarından biri. Güçlü bir takımı var ve kesinlikle önemli işlere imza atacaklar.”

AKŞAM

EURO 2020'ye hangi yıldız oyuncuların damga vuracağı en çok merak edilen konulardan biri. Turnuva sonunda bir takım kupayı kucaklarken, pek çok yıldız isim evine eli boş dönecek. İtalyan savunma oyuncusu Francesco Acerbi ise bu konuda Lukaku'yu favori gösterdi. Inter'de bu sezon şampiyonluk yaşayan Belçikalı oyuncunun iyi bir takıma sahip olduğunu belirten Acerbi, "Turnuvada karşı karşıya gelmekten en çok çekindiğim isimlerden biri Lukaku. Kane, Lukaku, Mbappe... Bunlar Avrupa'da iz bırakabilecek büyük isimler. Lakuka harika bir sezon geçirdi ve bu turnuvadaki en iyi oyuncu adaylarından biri." diye konuştu.

"UMARIM TEKRAR OYNAR"

Danimarka-Finlandiya maçında kalp krizi geçiren Eriksen'in herkesi derinden etkilediğini de belirten Acerbi, "Herkes görüntüye baktı ve bir sessizlik oldu. Önemli olan onun iyi olması ve rahat nefes alması. Genç bir adamın, bir sporcunun doktorlar gözetiminde kalp krizi geçirip, bir hastaneye gittiğini görmek hayret edilecek bir şey. Bu sende iz bırakıyor. Böyle genç bir adamın bu şekilde olması sebepsiz yere değildir. Fakat hayat bu. Umarım gülümser ve tekrar oynar." ifadesini kullandı.