Eşref Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'e buz gibi yanıt!

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılması planlanan başkanlık seçimi öncesinde Dursun Özbek ile Metin Öztürk birleşme kararı aldı. Fakat adaylardan Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ile birleşmedi.

Ajansspor

Pazar günü Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu arasındaki görüşmede Özbek, "Benim başkanlığımda listeme girin." teklifinde bulundu. Hamamcıoğlu ise "Ben niye giriyorum siz girin benim listeme biz iki senedir hazırlanıyoruz." cevabını verdi. İki taraf sonrasında tamamen uzaklaştı.

DURSUN ÖZBEK'TEN EŞREF HAMAMCIOĞLU'NA SERZENİŞTE BULUNDU

Özbek çevresindekilere "Geçen sene Les Ottamans'ta Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu'na birleşin dediğimizde Eşref Hamamcıoğlu, 'Benim kıdemim daha yüksek o benim ikinci başkanım olsun.' diyordu. Şimdi bana, 'Sen benim altımda gir.' nasıl der." şeklinde serzenişte bulundu. İki tarafın da birinci adam olma noktasında haklı gerekçeleri var. Birinci adam olma ısrarında Eşref Hamamcıoğlu iki senedir hazırlık çalışmalarını gerekçe gösteriyor ve sonuç itibarıyla bu kulübe 3 yıl divan başkanlığı yaptı. Kulübün en üst kurulu.

İsmail Kartal'da şok gerçek ortaya çıktı! Ali Koç Fenerbahçelileri kızdıracak

İKİ LİSELİ ADAY İLK KEZ KOZLARINI PAYLAŞABİLİR

Dursun Özbek ise kıdemini ve gayrimenkul, finansal konulardaki yetkinliğini gerekçe gösteriyor. Sonuç itibariyle bu kulübe iki buçuk yıl başkanlık yaptı... Eğer sürpriz bir aday çıkmazsa 2002'den sonra ilk defa iki liseli aday birebir olarak kozlarını paylaşacak.

KİM AVANTAJLI?

Metin Öztürk ile birleşmenin ardından Dursun Özbek favori olarak ön plana çıktı. Özbek'in kendi oy potansiyelinin yanı sıra Metin Öztürk'ün geçen seçimde aldığı 900 oy da denklemin bir parçası. Diğer taraftan Eşref Hamamcıoğlu'nun geçen seneki listesinin yıldızı Cemal Özgörkey de karşı listeyi geçmiş durumda. Eşref Hamamcıoğlu'nun cumaya kadar flaş birkaç hamle yapması şart duruyor. Özbek'e karşı muhalefetini hâlâ diri tutanlar var ama Adnan Polat ve merhum Mustafa Cengiz tarafıyla Hamamcıoğlu ekibi taban tabana zıt. Mevcut başkan Burak Elmas ve ekibiyle arası iyi değil. Burada Hamamcıoğlu'na en uygun birleşme şöyle bir bakıldığında Adnan Öztürk-Ozan Korkut ekibi olarak duruyor. Dün hem Eşref Hamamcıoğlu hem Adnan Öztürk aralarında birleşme olmadığını tarafıma ilettiler ancak Ozan Korkut ve ekibinden güçlü isimleri ekibine dahil edip oy potansiyelini genişletebilirler.

Bitti bu iş! Beşiktaş Cyle Larin'in yerini doldurdu bile: Rakam belli oldu

KİMSE GARANTİ GÖRMESİN!

Dursun Başkan iki seçim kaybetmesine rağmen 2015'te 2800 oy alarak seçilen bir isim. Eşref Hamamcıoğlu şu an yalnız kalmış gözükse de tarihin en zorlu divan seçiminde Bünyat Balaban ve İrfan Aktar karşısında galip gelmiş, son seçimde 1500 oy almış bir isim... Favori Dursun Özbek ama unutulmamalı ki 2018 Ocak'ta rahmetli Mustafa Cengiz için en fazla 200-300 oy alır diyenler vardı. Burasi Galatasaray, 11 Haziran'a çok var.

Eski futbolcunun feci ölümü! O anları eşi anbean kaydetti