Eşref Hamamcıoğlu-Cenk Ergün ikilisinin ilk transferi hazır

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun sportif direktörü Cenk Egün, Zeki Amdouni'nin menajeriyle görüştü. Teknik direktörlük için Rudi Garcia ile görüşen Cenk Ergün, Zeki Amdouni'nin transferi için de mesafe kat etti.

Ajansspor

Galatasaray'da başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun olası başkanlığında yapacağı çalışmalara şimdiden başladı. Bu çalışmalarını Eşref Hamamcıoğlu'nun sportif direktörü Cenk Ergün yürütüyor. Fransız teknik direktör Rudi Garcia'yı takımın başına getirmek konusunda önemli yol kat eden Cenk Ergün oldukça hızlı davranıyor.

Yok artık! Mario Balotelli, Robero Mancini'den intikamını böyle alacak

CENK ERGÜN, ZEKİ AMDOUNI'NİN MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ

Dortmund forması giyen Axel Witsel'le görüşen Ergün'ün diğeri hedefi ise Zeki Amdouni oldu. İsviçre'nin Lozan takımında forma giyen ve Türk Milli Takımı'nda oynaması için teklif yapılan 21 yaşındaki Tunus asıllı oyuncunun menajeriyle de bir görüşme yaptı.

Altınordu FK uçurumun kenarından döndü... Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü "oh" dedi!

ZEKİ AMDOUNI'NİN TRANSFERİ MİLLİ TAKIMI SEÇMESİNE BAĞLI

Ergün, Halil'in yerine son 4 maçta 8 gol atan İsviçre U21 Milli Takımı'nın golcüsünün işini bitirmek istiyor. 21 yaşındaki Zeki'nin Galatasaray'a transferi Türk Milli Takımı'nı seçmesine de bağlı...

Joachim Löw mü, Jorge Jesus mu derken... Fenerbahçe'de beklenen hoca kararı çıktı