Eski takımına karşı 11'de! Tedesco'dan Musaba açıklaması

Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, Samsunspor ile Süper Kupa'da oynayacakları maç öncesi konuştu. İtalyan hoca, eski takımına karşı ilk 11'de sahaya çıkacak olan yeni transferi Anthony Musaba ile ilgili görüşlerini de paylaştı.

HABER MERKEZİ

Süper Lig'i geçen sezon ikinci bitiren Fenerbahçe ile üçüncü sırada tamamlayan Samsunspor, Turkcell Süper Kupa yarı final maçında karşılaşacak.

Mücadele öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Domenico Tedesco değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Domenico Tedesco açıklamasında; "İyi oyuncularımız var. Herkes iyi hazırlandı. Birkaç oyuncumuzdan mahrumuz. Tabii tam kadro olsak daha iyi olurdu ancak halen iyi bir kadromuz var." dedi.

Tedesco sözlerinin devamında; "Tesadüfen size söyledim. Böyle bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu belirtmiştim. Tabii o zaman Musaba'yı alacağımızı bilmiyordum. Böyle denk gelmesi komik de oldu sözlerim üzerine. Her iki kanatta da oynayabiliyor. Bizim için çok iyi bir opsiyon böyle bir oyuncu. Taze bir kafayla geldi. Bize katkı vermesini, elinden gelenin en iyisini yapmasını ve keyif almasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.