Eski Galatasaraylılar Fenerbahçelileri çıldırttı! Younes Belhanda ve Henry Onyekuru hareket çekti

Adana Demirspor'da forma giyen Younes Belhanda ve Henry Onyekuru, Fenerbahçe taraftarını kışkırtacak hareketlerde bulundu. Younes Belhanda, Fenerbahçe tribünlerine ''4'' işareti işareti yaparken Henry Onyekuru da atılan golün ardından ağlama sevinci yaptı.

Adana Demirsporlu Henry Onyekuru ve Younes Belhanda atılan gollerden sonra Fenerbahçe taraftarına hareket çekti.

Nijeryalı oyuncu maçın 64. dakikasında Fenerbahçe ağlarını havalandırarak skoru 3-2'ye taşıdı. Golünü attıktan sonra ise Onyekuru, tribünlere doğru 'ağlama' hareketiyle sevincini gerçekleştirdi.

Onyekuru, Galatasaray'da forma giydiği dönemde de Fenerbahçe ağlarına gol attıktan sonra aynı sevinci yapmış ve Fenerbahçe taraftarının tepkilerini üzerine çekmişti.

Henry Onyekuru, Adana Demirspor'a sezon başında Olympiakos'tan kiralanmıştı.

YOUNES BELHANDA DA "4" İŞARETİ YAPTI

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile karşı karşıya geldiği maçta Younes Belhanda'nın tribünlere yaptığı işaret sarı lacivertli taraftarlardan büyük tepki gördü.

Mücadelenin 59. dakikasında korner kullanmak için köşeye gelen eski Galatasaraylı Younes Belhanda, Fenerbahçe tribünlerine eliyle '4' işareti yaptı. Bu hareketin ardından tribünlerden büyük tepki geldi. Sosyal medyada da Younes Belhanda'nın bu işareti gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Öte yandan Fenerbahçe kalesine penaltıdan golünü atan Belhanda, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç maçta gol atmayı başardı.