Erwin Koeman'dan haber geldi

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Erwin Koeman, kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Erwin Koeman 28 Ekim-14 Aralık 2018 tarihleri arasında geçici olarak Fenerbahçe'yi çalıştırmış, Sarı-Lacivertlilerin başında çıktığı 9 maçta 1,33 puan ortalaması yakalamıştı.

Bir dönem Fenerbahçe'de de görev alan Erwin Koeman, teknik direktörlük kariyerini noktaladığını duyurdu. Erwin Koeman'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Benim için zor bir karar ancak kişisel sorunlar nedeniyle durmak zorundayım" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

28 Ekim-14 Aralık 2018 tarihleri arasında geçici olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Erwin Koeman, Sarı-Lacivertlilerin başında çıktığı 9 maçta 1,33 puan ortalaması yakalamıştı. 60 yaşındaki Koeman, ülkesinin PSV, Feyenoord, Utrecht, Waalwijk kulüplerinin yanı sıra Macaristan ve Umman milli takımlarını da çalıştırmıştı.

Erwin Koeman haziran ayından bu yana başında olduğu İsrail kulübü Beitar Jerusalem'in internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "Benim için zor bir karar ancak kişisel sorunlar nedeniyle durmak zorundayım. Kulüp başkanı Eli Ohana'ya kararımı bildirdim, O da kabul etti. Ayrıca teknik direktörlükten emekli olma zamanım da geldi." ifadelerini kullandı.