Ertuğrul Sağlam sürprizi! Büyük camianın teklifi herkesi şaşırttı

Deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam için Kocaelispor devreye girdi! Türkiye'nin köklü kulüplerinden olan Kocaelispor, Ertuğrul Sağlam ile resmi temasta bulundu... İşte kritik süreç ve mali detaylar.

Yaklaşık olarak 2 yıldır Türkiye'de kulüp çalıştırmayan Ertuğrul Sağlam'a Kocaelispor teklif götürdü. Spor Toto 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen Kocaelispor, deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam ile önemli bir görüşme yaptı.

ERTUĞRUL SAĞLAM VE KOCAELİSPOR

Türkiye'nin önde gelen camialarından olan Kocaelispor, ligin son virajına doğru inişli çıkışlı bir performanstan ziyade istikrar hedefliyor ve şampiyonluk bekliyor.

Bu beklenti doğrultusunda takımı tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Kocaelispor yönetimi, Ertuğrul Sağlam ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

25 MİLYON TL İSTEDİ

Kocaelispor'dan 1.5 yıllık anlaşma isteyen Ertuğrul Sağlam, kendisi ve ekibi için bu süreç karşılığında yaklaşık olarak 25 milyon TL talep etti.

GÖRÜŞMELER ŞU AN İÇİN DURDU

Kulübün geleceğini de düşünen Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, böyle bir maaş anlaşması yapmayı doğru bulmadı ve görüşmeler yarıda kaldı.

An itibarıyla ise köklü kulübün başına gelecek ismin yakın çevreden olması bekleniyor, zira taraftar tepkisi de çok önemli!