Ertelemeye statü engeli

Müsabakaları ertelenen takımlar, cezalı ve 3. haftadan sonra aldığı oyunculara yer veremeyecek. Aslan'da Ndombele ve Davinson, Kartal'da Bailly, İnler ve Tayfur Bingöl yok. Fenerbahçe statüye takılmadı.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken ancak Avrupa elemeleri nedeniyle ertelenen İstanbulspor-Galatasaray, Adana Demirspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Başakşehir maçları bu hafta oynanacak. Kurallara göre erteleme maçlarında cezalı oyuncular ve 3. haftadan sonra transfer edilen futbolcular yer alamayacak. Bugün oynanacak İstanbul-G.Saray karşılaşmasında ev sahibi ekipten 1, Aslan'dan ise 2 futbolcu kurala takıldı.

Son gün yetiştirilen Ndombele, Davinson ve B.Münih altyapısından transfer edilen Eyüp Aydın bu maçta forma giyemeyecek. Kazımcan da sakatlığı sebebiyle yer almıyor. İstanbulspor'da statüye takılan tek futbolcu Imbula. Başakşehir'de 5, A.Demirspor'da toplam 10 futbolcu ceza ve transfer statüsü nedeniyle forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta Bailly, Gökhan İnler, Tayfur Bingöl forma giyemiyor. Fenerbahçe'de ise Başakşehir karşılaşmasında oynamasına engel bir isim bulunmuyor.

NELSSON BABA OLDU

Galatasaray, Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson ve kız arkadaşı Sofi e'nin bir kız çocuğu olduğunu duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Çifti tebrik eder, yeni doğan kızları Ella'ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" denildi.

MORUTAN FIFA'LIK YAPTI

S.Bükreş, Aslan'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasına geçmesiyle 1 milyon euroluk bonusu ödemeyi reddetmesi üzerine FIFA'ya gitti. G.Saray ise Morutan'ın katılım hakkı kesinleşmeden satıldığını bildirdi. Rumen kulübünün patronu Becali, lehlerine karar verileceğinden emin.

SERDAR İSYAN ETTİ

G.Saray maçında ceza sahası içinde bir pozisyonda ayağı takılan ve bazı ithamlara maruz kalan Başakşehirli Serdar Gürler, "Ekmeğimizi hangi takım verirse orası için savaşırız. Pozisyon zaten ofsayt. Kimse hikaye anlatmasın, G.Saraylı'ymışım falan" yanıtını verdi.