Ertan Torunoğulları: Kavga etmek istemiyoruz ama gerekirse...

Fenerbahçeli yönetici Ertan Torunoğulları, Beşiktaş derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, ''Kavga etmek istemiyoruz ama kavga gerekiyorsa, biz de gerekeni yaparız'' dedi.

HABER MERKEZİ

Fenerbahçeli yönetici Ertan Torunoğulları, Beşiktaş derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, "Kavga etmek istemiyoruz ama kavga gerekiyorsa, biz de gerekeni yaparız" dedi.

İşte Ertan Torunoğulları'nın açıklamaları;

"Bize inanan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Centilmence bir maç oldu. Daha önce maçı koparabilirdik ama futbol bu. 3 puan güzel, yolumuza devam ediyoruz. Takımımıza ve oyuncularımıza inanıyoruz."

"Rakip takım, her puan kaybettiğinde gündemi değiştirmek için her şeyi yapıyor. Taraftarlarımız rahat olsun. Biz her maçlarını takip edeceğiz! Biz sahada olmak istiyoruz, kavga etmek istemiyoruz! Türk futbolunu germek istemiyoruz ama hakemler etkileniyor! Takipçisi olacağız!"

"Kavga etmek istemiyoruz ama kavga gerekiyorsa, biz de gerekeni yaparız!"

"VAR odasına gözlemci için başvurduk ama Beşiktaş neden bilemiyorum, onlar başvurmadı. Penaltıyı izlemedim, onun yorumunu akşam yorumcular yapar."

"Fenerbahçe kimi alsa kötü, rakip takımlar alınca iyi oluyor. Bizim bugün 4-5 net pozisyonumuz vardı. Cherif normalde o pozisyonları atardı. Sonradan girdiği için tam ısınmamış olabilir."