Ersun Yanal'ın haklılığı ispatlandı! Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer satışı

Fenerbahçe'nin 2019-20 sezonunda dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın özel isteğiyle transfer edilen Altay Bayındır'ın talipleri gün geçtikçe artıyor. Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe yönetimi, söz konusu sezon öncesi yabancı bir kaleci takviyesi yapmayı planlarken, Ersun Yanal ısrarla Ankaragücü'nden Altay Bayındır'ın transferini istemişti.

Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın ısrarıyla transfer edilen Altay Bayındır, Avrupa kulüplerinin gözdesi konumunda. Birçok dev kulübün kıskacında olan başarılı kaleci için devreye giren son ekibin Lille olduğu öne sürüldü. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe 2019-20 sezonu öncesi kaleye yabancı bir file bekçisi takviyesi yapmak istemiş ancak Ersun Yanal'ın ısrarları neticesinde Ankaragücü'nden Altay Bayındır transfer edilmişti.

ERSUN YANAL, ALTAY BAYINDIR KONUSUNDA HAKLI ÇIKTI

Tecrübeli teknik adam Ersun Yanal nihayetinde Ali Koç yönetimini ikna etmiş ve Altay Bayındır 1,5 milyon euro karşılığında kadroya katılmıştı. Henüz 20 yaşında Fenerbahçe'nin kalesini devralan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği müthiş performansla hocası Ersun Yanal'ı haklı çıkarmıştı.

Rıdvan Dilmen "hazır olun" dedi ve gündemi sarsacak bilgiyi paylaştı

3 YILDA DEĞERİNİ TAM 25 KATINA ÇIKARDI

Form durumunu gün geçtikçe yukarılara taşıyan Altay Bayındır, 3 yılda piyasa değerini 600 bin eurodan tam 15 milyon euro seviyelerine çıkardı. 23 yaşındaki kalecinin bu performansı Avrupa'nın dev kulüplerinin de dikkatini çekti. Birçok kulübün radarında olan milli file bekçisinin son talibi ise Lille oldu.

Futbolculardan hakeme öldüresiye dayak! Hayati tehlikesi sürüyor

LILLE, ALTAY BAYINDIR İÇİN GELİYOR

Mike Maignan'ın yerini geçici olarak Ivo Grbic ile dolduran Lille, Skorer'in haberine göre sezon sonunda Altay Bayındır için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe genç kaleciden en az 20 milyon euro gelir elde etmek istiyor.

ALTAY BAYINDIR'IN SEZON KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 21 maça çıkan Altay Bayındır, kalesinde 28 gol gördü. Milli file bekçisi 5 maçta da kalesini gole kapamayı bildi.

Vitor Pereira'nın büyük başarısı! 1.5 milyon euroya alınmıştı, 7 katı fiyatına...