Ersun Yanal'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama! Aziz Yıldırım detayı...

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki son şampiyonluğunun altındaki isim Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulübe göz kırptı. Tecrübeli teknik direktör, ''Fenerbahçe'de bir Ersun Yanal dönemi daha olabilir mi?'' şeklindeki soruya, ''Kulübün ihtiyacı olduğu her zaman.'' yanıtını verdi.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'yi 2013-2014 ve 2018-2020 yılları arasında iki kez çalıştıran teknik direktör Ersun Yanal, NTV Spor'daki "Kırılma Anı" programına katıldı.

Yanal, "Fenerbahçe'de bir Ersun Yanal dönemi daha olabilir mi?" şeklinde soruya, "Her zaman. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu ölçekte, ihtiyacı olduğu güçte; Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu her yerde, tarafsız bir şekilde fikrimizi de beyan ederek, Fenerbahçe için her şeye açığız. Çünkü en büyük mutluluğu ve en mutlu olduğun günü yaşadığın yerin sana ihtiyacı olduğunda; bu kadar sevgi gösterilen bir yerin sana ihtiyacı olduğunda bu düşünülmeyecek bir şey olamaz." yanıtını verdi.

Ersun Yanal, programın sunucusu Emek Ege'nin, "Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır.' tvitini yeniden retweet etme ihtimaliniz ne kadardır?" sorusuna "Her zaman" şeklinde cevapladı.

"AZİZ YILDIRIM İLE ZOR..."

Ersun Yanal, "Aziz Yıldırım ile bir kez daha çalışır mısınız?" sorusuna ise "O konjonktürün çok oluşabileceğini düşünmüyorum ama futbol çok enteresan bir oyun. İnsanların ilişkilerini futbol üzerinden değerlendirince her şey olabilir ama ben öyle bir olasılık görmüyorum." dedi.

"HER ŞEYİN BEDELİ VAR"

Çocukluğundan beri Fenerbahçeli olduğunu söyleyen tecrübeli teknik direktör, "Bundan sonra size Galatasaray, Beşiktaş ve hatta milli takım kapısı daha zor açılır." diyen Emek Ege'ye, "Her şeyin bir bedeli var,. En güzel bedel, en sevdiğin şeye kavuşmaktır." şeklinde yanıtladı.

Yanal ayrıca, çocukluk ve kariyer hayaliğinin Fenerbahçe'de şampiyon olmak olduğunu ifade etti.

Ersun Yanal, "Bizim için yeterli değil" demişti; golleriyle takımını namağlup şampiyon yaptı!