Ersun Yanal'dan beklenmedik çıkışa cevap geldi! Fenerbahçe...

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, Şenol Çorlu'nun sözlerine yanıt verdi. Ersun Yanal, Ferdi Kadıoğlu ve Muhammed Gümüşkaya vurgusu yaparak, altyapıya verdiği önemi dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, “Ferdi Kadıoğlu ben göreve gelmeden kadroya bile alınmıyordu, Muhammed Gümüşkaya'yı da altyapıdan çıkartıp ilk biz oynattık” ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli takımın eski hocası Ersun Yanal, Haber Global'e konuşurken, bir dönem Fenerbahçe altyapısında görev yapan Şenol Çorlu'nun sözlerine yanıt verdi.

ŞENOL ÇORLU'NUN GENÇ FUTBOLCU SUÇLAMASINA YANIT

Şenol Çorlu'nun ''İsim zikretmek istemiyorum. Onların (Aykut Kocaman, Ersun Yanal ve İsmail Kartal) olduğu dönem ilgiden yoksunduk'' sözlerine Ersun Yanal'dan yanıt geldi. Yanal altyapıya verdiği önemi 'Sadece Audi Cup için Almanya'ya götürdüğüm gençlere bakmaları yeterli.' dedi.

YANAL: AUDİ CUP'A BAKSINLAR

Ersun Yanal, kendi döneminde Fenerbahçe'nin Bayern Münih ve Real Madrid'le Almanya'da karşılaştığı Audi Cup'a dikkati çekti. Temmuz 2019'daki dev turnuvanın kadrosunda Ersun Yanal tarafından genç oyuncular 21 yaşındaki Oytun Özdoğan, 19 yaşındaki Yusuf Mert Tunç, 18 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya, 20 yaşındaki Batuhan Yılmaz, 18 yaşındaki Abdülcebrail Akbulut, 21 yaşındaki Murat Sağlam ve 18 yaşındaki Okan Turp'u aldı.

ERSUN YANAL'DAN FERDİ KADIOĞLU VE MUHAMMED GÜMÜŞKAYA VURGUSU

Ersun Yanal, "Ferdi Kadıoğlu ben göreve gelmeden kadroya bile alınmıyordu, Muhammed Gümüşkaya'yı da altyapıdan çıkartıp ilk biz oynattık. Antrenmandan sonra da ayrı bir tutum olmazdı. A Takım futbolcuları ve teknik ekip ile altyapıdan bize katılan takım beraber yemek yerdi. Haftanın diğer antrenmanlarına da isteğimiz doğrultusunda bazı altyapı oyuncularını A Takım çalışmalarına davet ederdik. Yine Antalya kampını bizle beraber yaptılar. Sezon başı Topuk Yaylası kampımızı da 19 Yaş Altı Takımı'yla aynı anda yaptık. Oradan da 5 gencimizi A Takıma aldık.' ifadelerini kullandı.