Ersun Yanal sürprizi! Fenerbahçe'de Ali Koç'tan flaş karar! Kayserispor sonrası olanlar oldu

Fenerbahçe'de yeniden Ersun Yanal sesleri yükseliyor. Sarı-Lacivertli yönetimde bazı isimlerin, Vitor Pereira'nın yerine teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ın getirilmesi yönünde görüş bildirdiği iddia edildi. Başkan Ali Koç'un ise Vitor Pereira ile ayrılık yaşanması halinde dahi böyle bir girişim yapmayı düşünmediği öne sürüldü. Ali Koç şimdilik Portekizli teknik adamla vedalaşmayı düşünmezken olası ayrılık halinde koltuğu yine yabancı bir teknik direktöre bırakmayı planlıyor.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de koltuğu sallantıda olan Vitor Pereira'nın yerine Ersun Yanal sesleri yükseliyor. Süper Lig'de üst üste 3 yenilgi alan ve Kayserispor'a karşı 1 puanı uzatmaların son saniyesinde kurtaran Fenerbahçe'de Vitor Pereira ismi tartışılmaya devam ediyor. Kayserispor maçı sonrası taraftarlar Ali Koç ve yönetimi istifaya davet ederken Portekizli teknik adama da büyük tepki vardı. Fenerbahçe'nin teknik direktör değiştirip değiştirmeyeceği merak edilirken yönetimden bazı isimlerin Ersun Yanal'ın ismini zikrettiği iddia edildi. Başkan Ali Koç'un ise eski teknik direktörleriyle ilgili düşüncesi net.

ERSUN YANAL YENİDEN FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un kötü gidişata rağmen Vitor Pereira ile şimdilik yolları ayırmayı düşünmediği belirtiliyor. Ancak olası bir ayrılık durumunda dahi Ali Koç, Ersun Yanal ismine sıcak bakmıyor. Sarı-Lacivertlilerde başkan Koç'un, Portekizli teknik adamla vedalaşılması halinde teknik direktörlük koltuğunu yeniden yabancı bir isme emanet etmeyi düşündüğü öğrenildi.

VITOR PEREIRA'NIN SON MAÇI GALATASARAY DERBİSİ OLABİLİR

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen ve lider Trabzonspor'un 10 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın akıbetinin Galatasaray derbisi sonrası belli olacağı belirtiliyor. Muhtemel bir mağlubiyet halinde başkan Ali Koç'un baskılara daha fazla dayanamayıp Portekizliyle yolları ayıracağı kulislerde konuşuluyor.