Ersun Yanal haklı çıktı, 20 katına gidiyor! Fenerbahçe'den tarihi transfer satışı

Newcastle United'ı satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, devre arası transfer döneminde Altay Bayındır için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Prens Selman'ın takımının Altay Bayındır için Sarı-Lacivertlilere astronomik bir teklif yapması bekleniyor. Ersun Yanal'ın ısrarıyla transfer edilen Altay Bayındır için Fenerbahçe'nin talep ettiği rakam ise en az 20 milyon euro. Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın ısrarıyla 1,5 milyon euro karşılığında transfer edilen Altay Bayındır yuvadan uçuyor. Newcastle United'ı satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ocak ayında Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye teklif sunmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı file bekçisi, Avrupa'nın dev kulüplerinin de radarında.

PRENS SELMAN'DAN ASTRONOMİK ALTAY BAYINDIR TEKLİFİ

Haber Global'in haberine göre devre arası transfer dönemine 60 milyon euroluk bütçe ayıran Newcastle United, Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır'ı yakından takip ediyor. Prens Selman'ın takımı Newcastle United'ın devre arasında astronomik bir bedelle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Avrupa'da birçok dev kulübün takibinde olan Altay Bayındır, Ajax ve Inter'in de radarında bulunuyor.

ALTAY BAYINDIR İÇİN EN AZ 20 MİLYON EURO

Altay Bayındır'dan en az 20 milyon euroluk gelir bekleyen Fenerbahçe, bu rakamın altında gelen tüm teklifleri hiç düşünmeden reddedecek. Newcastle United, başarılı file bekçisi için en az bu bedeli gözden çıkarmak durumunda.