Ersun Yanal geri dönüyor! Haber bir anda yayıldı! 4 aydır boştaydı

Ersun Yanal'ın yeni takımıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 4 Ekim 2021 tarihinden beri boşta olan ve son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Ersun Yanal'ın Kosova Milli Takımı'nın teknik direktör adayları arasında olduğu öne sürüldü. Kosova medyasında çıkan haber kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Skorer

4 Ekim 2021 tarihinde Antalyaspor'dan ayrılmasının ardından herhangi bir takımla anlaşmayan Ersun Yanal için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Ersun Yanal'ın Kosova Milli Takımı'nın teknik direktör adayları arasında olduğu öne sürüldü.

Rıdvan Dilmen, Galatasaraylıların aklını kemiren o iddiayı bu sözlerle açıkladı

ERSUN YANAL KOSOVA MİLLİ TAKIMI'NA

Kosovan Footy'nin haberine göre Ersun Yanal, Kosova Milli Takımı'nın başına geçebilir. Haber sosyal medyada kısa sürede yayılırken anlaşmanın sağlanıp sağlanamayacağı merak ediliyor.

FENERBAHÇE'YLE TARİHİ ŞAMPİYONLUK KAZANMIŞTI

Kariyerinde daha önce Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Türkiye A Milli Futbol Takımı, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe ve Antalyaspor'da görev alan Ersun Yanal, 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'yle tarihi bir şampiyonluk kazanmıştı.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den ilk transferini yaptı! Bonservis bedeli de belli