Ersin Destanoğlu yuvadan uçuyor! Beşiktaş'tan tarihi transfer satışı...

Ersin Destanoğlu Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansla ile Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Edinilen bilgiye göre, Ersin Destanoğlu için Premier Lig devi Chelsea devreye girdi. Maviler, Beşiktaş'ın kapısını reddedemeyeceği astronomik bir teklifle çaldı.

Aksam.com.tr

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'ta ortaya koyduğu performans ile taliplerini artıyor. Genç file-bekçisi için Premier Lig devi Chelsea irtibata geçti.

Alman teknik direktör Thomas Tuchel'i takımın başına getirdikten sonra bambaşka bir kimliğe bürünen ve Avrupa'ya damgasını vuran Chelsea'nin gözü Ersin Destanoğlu'nda. Chelsea'de kaleci Eduard Mendy'nin Afrika Kupası'nı kazanması ve her maç etkili performans göstermesi Mendy'i dünyanın en iyilerinden biri haline getirdi.

ERSİN DESTANOĞLU AVRUPA'NIN RADARINDA

Hem Mendy'nin etkili performansı nedeniyle taliplerinin artması hem de takımın ikinci kalecisi Kepa'ya alternatif potansiyelli bir kaleci arayan Chelsea, Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Ma

Avrupa'da birçok kulübün radarında olan Ersin Destanoğlu, genç yaşı ve gösterdiği performansı ile devlerin de dikkatini çekiyor. Ersin'in Golden Boy (Altın Çocuk) 2021 ödüllerinde Avrupa'nın en iyi 40 genç oyuncusu arasına girmesi de genç file-bekçisine ilgiyi artırıyor.

EN AZ 20 MİLYON EURO

Geçen yaz Nice'ten Ersin için gelen teklife 8 milyon eurodan kapıyı açan siyah-beyazlıların, bu yazın genç kaleciyi 20 milyon eurodan aşağı bırakmak istemediği belirtiliyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik heyet Ersin'in performansından çok memnun. Çebi, Ersin'in yerini doldurmanın zor olduğunu düşündüğünden genç file-bekçisini kolay kolay bırakmaya niyetli değil.

BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Ersin Destanoğlu bu sezon Beşiktaş ile 30 maça çıkıp kalesini de 10 maçta gole kapadı. Genç kaleci 30 maçta 39 gol yedi.